מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממיואשת...דיקלה07/06/2010
שלום,
אני מועסקת למעלה משנתיים במקום עבודתי (משרד עורכי דין) ואני בהריון בחודש השמיני.
עקב היסטוריה רפואית במשפחה אני עוברת "אקסטרה" בדיקות בקופת חולים ובבית חולים.
מעסיקיי חושבים שאני נעדרת יותר מידי (מה שכמובן לא נכון) וחושדים שההעדרויות לא קשורות להריון.
נדרשתי ממעסיקיי להביא אישורים מבתי החולים הכוללים תאריך ושעה כהוכחה לכך שהייתי בבדיקות. השגתי אישורים עם תאריך הבדיקה אבל ללא שעת הבדיקה - זה מה שנתנו לי וזה לא סיפק את מעסיקיי. הבוסית שלי (עו"ד) איימה עלי שאם אני לא אביא לה אישור עם שעת הבדיקה היא תתקשר בעצמה לבית החולים על מנת לוודא שבאמת הייתי שם.
האם היא יכולה לעשות זאת? האם עלי להגיש תלונה ללשכת עורכי הדין? אני לא יכולה להשיג אישור עם שעת הבדיקה כי עבר כבר יותר משבוע מיום ביצוע הבדיקה ובביה"ח לא נותנים אישור מיוחד עם שעה.
בבקשה, עזרתכם...
הלחץ בעבודה מזיק לי להריון ואני זקוקה לתשובה נואשות.
תודה, לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה.. אני חייבת עזרה
דיקלה09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישורים רפואיים המציינים שעת הטיפול
עו``ד ליאת שטיין09/06/2010לירון שלום,
על פניו נראה כי דרישת המעסיקה מחמירה, אם כי לא בהכרח לא חוקית.
אם אכן אין לך אפשרות להשיג אישור מתאים, השיבי לה זאת בשיויון נפש, ואל לך להתרגש אם כך מדבריה. בחוק לא נדרשת הצגת אישור עם שעה, וכן לא בהכרח נהוג להנפיק אישורים ובהם מפורטות השעות בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)