שאלה ממיואשת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ממיואשת...
    דיקלה
    07/06/2010

שלום,
    אני מועסקת למעלה משנתיים במקום עבודתי (משרד עורכי דין) ואני בהריון בחודש השמיני.
    עקב היסטוריה רפואית במשפחה אני עוברת "אקסטרה" בדיקות בקופת חולים ובבית חולים.
    מעסיקיי חושבים שאני נעדרת יותר מידי (מה שכמובן לא נכון) וחושדים שההעדרויות לא קשורות להריון.
    נדרשתי ממעסיקיי להביא אישורים מבתי החולים הכוללים תאריך ושעה כהוכחה לכך שהייתי בבדיקות. השגתי אישורים עם תאריך הבדיקה אבל ללא שעת הבדיקה - זה מה שנתנו לי וזה לא סיפק את מעסיקיי. הבוסית שלי (עו"ד) איימה עלי שאם אני לא אביא לה אישור עם שעת הבדיקה היא תתקשר בעצמה לבית החולים על מנת לוודא שבאמת הייתי שם.
    האם היא יכולה לעשות זאת? האם עלי להגיש תלונה ללשכת עורכי הדין? אני לא יכולה להשיג אישור עם שעת הבדיקה כי עבר כבר יותר משבוע מיום ביצוע הבדיקה ובביה"ח לא נותנים אישור מיוחד עם שעה.
    בבקשה, עזרתכם...
    הלחץ בעבודה מזיק לי להריון ואני זקוקה לתשובה נואשות.
    תודה, לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ממיואשת...

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה.. אני חייבת עזרה

דיקלה
    09/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישורים רפואיים המציינים שעת הטיפול

עו``ד ליאת שטיין
    09/06/2010

לירון שלום,
    על פניו נראה כי דרישת המעסיקה מחמירה, אם כי לא בהכרח לא חוקית.
    אם אכן אין לך אפשרות להשיג אישור מתאים, השיבי לה זאת בשיויון נפש, ואל לך להתרגש אם כך מדבריה. בחוק לא נדרשת הצגת אישור עם שעה, וכן לא בהכרח נהוג להנפיק אישורים ובהם מפורטות השעות בפועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו