מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה על חזרה/ אי חזרה לעבודהאילת08/06/2010
שלום רב.
בסוף החודש יעברו 14 שבועות מהלידה שלי וחופשת הלידה הפורמלית תסתיים. עוד קודם ללידה שוחחתי עם המנהלת שלי ועדכנתי אותה כי אני לא מעוניינת לחזור מיד בתום 14 השבועות אלא לקחת יותר זמן. כרגע אני מתלבטת אם לחזור בכלל ולא יודעת דיין מה לעשות. האם אני מחויבת להודיע בסוך ה 14 שבועות למעביד על כוונותי לחזור או לא לחזור. האם הודעה זו מחייבת אותי - כלומר, במידה ואני מודיעה כי אני חוזרת אבל בהמשך משנה דעתי ומחליטה לא לחזור. האם זה אפשרי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה
עו``ד ליאת שטיין09/06/2010אילת שלום,
קשה לי להשיב, מאחר ולא ציינת את מועד הלידה - כאשר מועד זה סמוך לתיקון שנעשה בחוק, המשנה את התשובה מקצה לקצה (ראי מאמר באתר האינטרנט שלי בעניין התיקון לחוק, וזכויות לאחר לידה).
מכל מקום, גם אם תחליטי לחזור ותתחרטי, תוכלי להתפטר לצורך טיפול בילד במידה ותרצי מבלי שהדבר יפגע בזכויותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי..
אילת09/06/2010הי- ילדתי ב 20 למרץ . החל ממתי התיקון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון 46 לחוק
עו``ד חן שטיין10/06/2010הוראות החוק החדשות חלות על אלה אשר יצאו לחופשת לידה לאחר יום פרסום התיקון לחוק ואילך (קרי: החל מיום 17.03.10)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)