קבלת דמי הבראה לפני שנה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת דמי הבראה לפני שנה לעבודה
    בערך מפוטרת
    10/06/2010

אני עובדת 10 חודשים במקום עבודתי הנוכחי
    אני יודעת שאני עדין לא זכאית לדמי הבראה, אלא רק בשנה הבאה אקבל על תקופה של יותר משנה.

רציתי לשאול האם יש לי אפשרות כן לקבל, כי הרי אחרי החל"ד אני כבר יהיה זכאית, ואם יתנו לי עכשיו זה גם יצטרף לדמי לידה מהב"ל, או שאני אצטרך שנה הבאה כשאקבל לבקש הפרשי לידה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשים

עו``ד חן שטיין
    10/06/2010

החלופה השניה שהצגת היא הנכונה - את דמי ההבראה תקבלי רק לאחר שתשלימי שנה בפועל, ולעניין עדכון דמי הלידה בהתאם - תגישי אח"כ בקשה להפרשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הייתי עובדת מעל שנה

בערך מפוטרת
    10/06/2010

הייתי מקבלת את כל הסכום של הדמי הבראה מב"ל, או רק את היחסיות של 3/12?
    אם את הכל יש הגיון לבקש את זה מהמעסיק? הוא הרי לא אמור להפסיד מזה, כי הרי בטוח אני ישלים שנה כולל החל"ד, יש לי סכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עו``ד חן שטיין
    13/06/2010

האופציה הזאת אינה עולה בקנה אחד עם המשפט.
    לכן, הכל נתון להסכמות בינך ובין המעסיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו