מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון בזמן הודעה מוקדמת של פיטוריןמיכאלה14/06/2010
שלום רב
פוטרתי מעבודתי לאחר 5 שנים, קיבלתי מכתב פיטורין ב13-5-10
התבקשתי על ידי המעסיק להשאר עד סיום חפיפה עם מחליף מה שלקח חודש וחצי - סיימתי את עבודתי ב1-6-10 ורק עז קיבלתי עוד חודש להשאר בבית (אני אמורה לעשות טופס טיולים ב1-7-10)
גיליתי שאני בהריון, גם ב1-6 כבר הייתי.
האם הפיטורין עדיין תקופים?
או שהם חייבים להחזיר אותי לעבודה?
תודה מראש
מיכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי הריון לאחר פיטורים
עו``ד ליאת שטיין15/06/2010מיכאלה שלום,
ככל שהפיטורים נעשו בהיותך בהריון בפועל (אף אם לא ידעת זאת במועד), הרי שחל איסור על המעסיק לפטרך ללא היתר הממונה, ולמעשה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף. יחד עם זאת, עלייך ליידע אותו בדחיפות ולהתחיל לטפל בזכויותייך מולו, על מנת שלא ניתן יהיה לתלות את האשמה גם בך. מומלץ לפנות לפגישה פרטנית על מנת להתחיל בהליך משפטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בזמן הודעה מוקדמת של פיטורין
מיכאלה16/06/2010תודה על התגובה המהירה ועל תשובתך, אבל ההריון הוא בזמן ההודעה המוקדמת שהמעסיק נתן,ולא מהיום השימוע וקבלת המכתב הפיטורין בפועל האם עדיין אסור למעסיק לפטר אותי?
תודה מראש
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בזמן הודעה מוקדמת לפיטורים
עו``ד ליאת שטיין20/06/2010מיכאלה שלום,
אין רלוונטיות להבחנה שאת עושה. במועד זה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף ללא החלטת ממונה.
יחד עם זאת, עלייך לפעול בדחיפות, כל יום שחולף ללא פעולה - משמש לרעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)