הריון בזמן הודעה מוקדמת של פיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בזמן הודעה מוקדמת של פיטורין
    מיכאלה
    14/06/2010

שלום רב
    פוטרתי מעבודתי לאחר 5 שנים, קיבלתי מכתב פיטורין ב13-5-10
    התבקשתי על ידי המעסיק להשאר עד סיום חפיפה עם מחליף מה שלקח חודש וחצי - סיימתי את עבודתי ב1-6-10 ורק עז קיבלתי עוד חודש להשאר בבית (אני אמורה לעשות טופס טיולים ב1-7-10)
    גיליתי שאני בהריון, גם ב1-6 כבר הייתי.
    האם הפיטורין עדיין תקופים?
    או שהם חייבים להחזיר אותי לעבודה?
    תודה מראש
    מיכאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גילוי הריון לאחר פיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    15/06/2010

מיכאלה שלום,
    ככל שהפיטורים נעשו בהיותך בהריון בפועל (אף אם לא ידעת זאת במועד), הרי שחל איסור על המעסיק לפטרך ללא היתר הממונה, ולמעשה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף. יחד עם זאת, עלייך ליידע אותו בדחיפות ולהתחיל לטפל בזכויותייך מולו, על מנת שלא ניתן יהיה לתלות את האשמה גם בך. מומלץ לפנות לפגישה פרטנית על מנת להתחיל בהליך משפטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בזמן הודעה מוקדמת של פיטורין

מיכאלה
    16/06/2010

תודה על התגובה המהירה ועל תשובתך, אבל ההריון הוא בזמן ההודעה המוקדמת שהמעסיק נתן,ולא מהיום השימוע וקבלת המכתב הפיטורין בפועל האם עדיין אסור למעסיק לפטר אותי?
    תודה מראש
    מיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בזמן הודעה מוקדמת לפיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    20/06/2010

מיכאלה שלום,
    אין רלוונטיות להבחנה שאת עושה. במועד זה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף ללא החלטת ממונה.
    יחד עם זאת, עלייך לפעול בדחיפות, כל יום שחולף ללא פעולה - משמש לרעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו