מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לחתום אבטלהענת20/06/2010
אני עבדתי במקום עבודתי שנתיים וחצי , יצאתי לחופשת לידה ובימים אלו סיימתי את ה3 וחצי חודשים , ביקשתי להאריך את חופשת הלידה . העבודה שלי במרכז ואני החלטתי לעבור להורים שלי הגרים בחיפה , השאלה שלי - אם אני מתפטרת לצורך טיפול בילד ועוברת לחיפה האם אני יכולה לחתום אבטלה מיד או שאני צריכה לחכות 3 חודשים ? שאלה נוספת האם להתפטר כבר עכשיו לצורך טיפול בילד או שכדי לי לחכות שהארכת חופשת הלידה שלי תסתיים ואז להתפתר ( האם זה משנה מבחינת הפיצויים שאני אמרוה לקבל) אשמח לקבל תשובה מהירה , הבוס שלי נושף לי בעורף לגבי עידכון על מעשי להמשך..
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר דירה והתפטרות
עו``ד ליאת שטיין20/06/2010ענת שלום,
עקרונית הדבר עשוי להחשב כהתפטרות המזכה בדמי אבטלה מידיים - תלוי מהו בדיוק המרחק בין מקום מגורייך לחיפה, מקום מגורייך החדש.
בנוסף, על פניו נראה כי אין טעם בחל"ת מעבר ל 14 ימים, שכן מעבר לכך אין הדבר נחשב לותק לצורך חישוב הפיצויים, וחבל על זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך .. זכאות אבטלה לאחר חופשת לידה
ענת20/06/2010קודם כל תודה על התגובה המהירה . מה כוונתך 14 יום חל"ת , מעבר ל3 וחצי חודשים אני צריכה 14 ימי חל"ת ואז להתפטר? או שזה לא משנה בכלל מי בדיוק בחל"ת?
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ענת20/06/2010בנוסף במידה ואני לא עוברת ונשארת במרכז , במידה ואני מתפטרת לצורך טיפול בילד האם אני מיד יכולה לחתום אבטלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות לצורך טיפול בילד ואבטלה
עו``ד חן שטיין22/06/2010לא, אין זכאות מיידית לחתום אבטלה במקרה של התפטרות לצורך טיפול בילד, אלא בנסיבות מיוחדות, כפי שציינתי בתשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותק לחישוב פיצויים
עו``ד חן שטיין22/06/2010ענת שלום,
על מנת למצות את הזכויות במקסימום, כפי ששאלת, הרי שמוטב לנצל לפחות 14 ימי חל"ת, מאחר והם כן נחשבים בותק לחישוב פיצויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה תקף גם לחישוב דמי הבראה?
בני09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין10/08/2010זה מגדיר את הותק - ומכאן שזה חל על הכל, לרבות הבראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)