הרעה בתנאים אחרי חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעה בתנאים אחרי חופשת לידה
    קרן
    21/06/2010

שלום רב
    שמי קרן עובדת כבר 3 שנים בחברת אפלייד מטריאלס מטעם חברת נס (המעסיקה שלי ונותנת שירותי מיקור חוץ)
    בתפקיד מהנדסת בדיקות,
    אני צפויה לחזור מחופשת לידה ובנס טענו שאני לא אחזור לאפלייד (שנמצאת 5 דק' הליכה ממקום המגורים שלי כבר 3 שנים- עברתי לשם בכוונה), אלא אצטרך לנסוע לקריית עתידים בתל אביב (מרחק נסיעה בפקקים שעה וחצי לכל כיוון) ולעשות שם עבודות שאינן עבודות הנדסה , האם אני רשאית לטעון שכל עוד לא נותנים לי את התנאים שהיו לי או דומים להם ישנה הרעה במעמד ובמאמץ ואני דורשת להישאר בבית ולהמשיך לקבל משכורת ב- 60 יום שלאחר מכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים לאחר לידה - מרחק ותפקיד

עו``ד חן שטיין
    22/06/2010

שלום לך,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.
    כל שינוי והשפעתו יש לבחון באופן ספציפי, זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו