קבלת דמי אבטלה לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת דמי אבטלה לאחר חופשת לידה
    ליאור
    21/06/2010

שלום רב,
    סיימתי את חופשת הלידה בתשלום, וביקשתי במהלכה להאריך את חופשת הלידה לעוד מספר חודשים ללא תשלום.
    במהלך חופשת הלידה הודיעו לי כי הפרוייקט בו אני עובדת נסגר וכ-3 חודשים לאחר שובי לעבודה אעבור למקום עבודה שונה (אותו מעסיק) ורחוק כ-50 ק"מ ממקום מגורי. (כמו המקום הקודם).

שאלתי:
    1. האם עקב ההודעה הנ"ל אני יכולה להתפטר כבר היום (בעקבות הרעה בתנאים - תפקיד אחר, שעות אחרות, וגם מקום פיזית בעיר אחרת לגמרי) במסגרת הרעה בתנאים או שעל ההרעה בתנאים להתרחש ואז אוכל להתפטר?
    2 אם התשובה חיובית לשאלה הראשונה, האם יש השפעה לכך שאני היום בהארכת חופשת לידה?

תודה!
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים לאחר לידה - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    22/06/2010

ליאור שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי תפקיד עשוי להיות הפלייה אסורה.
    כל שינוי והשפעתו יש לבחון באופן ספציפי, זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו