מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי מיקום עבודה במהלך חופש הלידהנועה22/06/2010
שלום רב
ילדתי ב12.2.10 ואני אמורה לחזור לעבודה ב1.7.10
כשלושה שבועות לפני סיום חופשת הלידה המעסיק הודיע לי על הכוונה להעביר את מיקום עבודתי למקום חדש.
במהלך חופשת הלידה עברתי דירה והתקרבתי למקום העבודה בו עבדתי לפני שילדתי ב16 ק"מ ומצאתי מטפלת באזור.
היום המרחק ממקום מגורי למיקום הקודם הוא 15.6 קילומטר זמן נסיעה משוער כ 17 דקות ולמיקום החדש הוא 41.8 ק"מ זמן נסיעה משוער כ 43 דקות .
ההודעה המאוחרת גורמת לי לבטל חוזה עם מטפלת שמצאתי באזור העבודה הקודם.
בנוסף אין ביכולתי לנסוע כל יום כמעט שעתיים במצטבר למקום העבודה.
ההודעה הפתיעה אותי מאוד כיוון שלא היה שום דבר שמרמז על זה טרם יציאתי לחופשת לידה לכן לא חשבתי שעלי להודיע שבכוונתי להתקרב למקום העבודה(שבו עבדתי מעל שנתיים)
לצערי לא נשארו לי הרבה ברירות אלה להתפטר.
האם הצעד שהם עושים חוקי?
האם אוכל לקבל דמי אבטלה?
בברכה
נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה בתנאים ומרחק - תפקיד
עו``ד חן שטיין22/06/2010נועה שלום
על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד, המרחק ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי עקב המרחק או לא - כל מקרה לגופו של עניין). כל שינוי והשפעתו יש לבחון באופן ספציפי, זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)