שינוי מיקום עבודה במהלך חופש הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מיקום עבודה במהלך חופש הלידה
    נועה
    22/06/2010

שלום רב
    ילדתי ב12.2.10 ואני אמורה לחזור לעבודה ב1.7.10
    כשלושה שבועות לפני סיום חופשת הלידה המעסיק הודיע לי על הכוונה להעביר את מיקום עבודתי למקום חדש.
    במהלך חופשת הלידה עברתי דירה והתקרבתי למקום העבודה בו עבדתי לפני שילדתי ב16 ק"מ ומצאתי מטפלת באזור.
    היום המרחק ממקום מגורי למיקום הקודם הוא 15.6 קילומטר זמן נסיעה משוער כ 17 דקות ולמיקום החדש הוא 41.8 ק"מ זמן נסיעה משוער כ 43 דקות .
    ההודעה המאוחרת גורמת לי לבטל חוזה עם מטפלת שמצאתי באזור העבודה הקודם.
    בנוסף אין ביכולתי לנסוע כל יום כמעט שעתיים במצטבר למקום העבודה.
    ההודעה הפתיעה אותי מאוד כיוון שלא היה שום דבר שמרמז על זה טרם יציאתי לחופשת לידה לכן לא חשבתי שעלי להודיע שבכוונתי להתקרב למקום העבודה(שבו עבדתי מעל שנתיים)
    לצערי לא נשארו לי הרבה ברירות אלה להתפטר.
    האם הצעד שהם עושים חוקי?
    האם אוכל לקבל דמי אבטלה?

בברכה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעה בתנאים ומרחק - תפקיד

עו``ד חן שטיין
    22/06/2010

נועה שלום
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך, לרבות התפקיד, המרחק ושעות העבודה, משך 60 ימים מיום חזרתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי עקב המרחק או לא - כל מקרה לגופו של עניין). כל שינוי והשפעתו יש לבחון באופן ספציפי, זאת ניתן לעשות בפגישת ייעוץ פרטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו