עו"ד שטיין שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עו"ד שטיין שלום רב,
    רינת
    05/07/2010

עו"ד שטיין שלום רב.
    הנני מתמחה במשפטים (מסיימת את ההתמחות עוד 4 ימים..), הנני מצויה בחודש השביעי להריון.
    אינני ניגשת לבחינת הליכשכה במועד הקרוב, דהיינו מועד נובמבר, אלא בכוונתי לדחות את הבחינה למועד מאי 2011.
    ברצוני לברר מס' דברים:
    1. ככל הנראה והמאמן שלי ישאיר אותי להמשיך לעבוד במשרד עד למועד הלידה, אך במידה ולא ברצוני לדעת האם אני זכאית לקבל דמי אבטלה בתקופת הריון ? (יודגש כי טרם התחלתי את ההתמחות, עבדתי משך 4 שנים ברציפות במשרד עו"ד אחר..)
    2. לאחר הלידה, ובתום הזכאות לדמי לידה - (ובהתחשב בעובדה כי אני ניגשת לבחינות במאי 2011..) האם אוכל לחתום אבטלה בתקופה הנ"ל ? (או שמא אאלץ להמתין 90 יום..?)

אשמח לקבל תשובותיך.. אני חוששת מאוד ממצב בו אוותר במצב בו למעשה ניצלתי את מלוא דמי הלידה מחד ומאידך - אאלץ להישאר בבית ללמוד לבחינות לישכה וללא כל אפשרות לקבל דמי אבטלה..

בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עו"ד שטיין שלום רב,

הוספת תגובה

• פיטורים בהריון - התמחות

עו``ד חן שטיין
    06/07/2010

שלום לך,
    1. ככל הנראה כן, אולם יש לבדוק את נתונייך הספציפיים מול המוסד לביטוח לאומי.
    2. הלידה תעצור את תקופת הזכאות לדמי אבטלה (במידה ותקבלי דמי לידה) ולאחר הלידה תמשיך - מדובר רק בהשהייה.

יחד עם זאת, מומלץ ביותר לבדוק את הנתונים הספציפיים לגבייך מול המוסד לביטוח לאומי טרם נקיטת צעד כלשהו, שכן כל מקרה לגופו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו