מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עו"ד שטיין שלום רב,רינת05/07/2010
עו"ד שטיין שלום רב.
הנני מתמחה במשפטים (מסיימת את ההתמחות עוד 4 ימים..), הנני מצויה בחודש השביעי להריון.
אינני ניגשת לבחינת הליכשכה במועד הקרוב, דהיינו מועד נובמבר, אלא בכוונתי לדחות את הבחינה למועד מאי 2011.
ברצוני לברר מס' דברים:
1. ככל הנראה והמאמן שלי ישאיר אותי להמשיך לעבוד במשרד עד למועד הלידה, אך במידה ולא ברצוני לדעת האם אני זכאית לקבל דמי אבטלה בתקופת הריון ? (יודגש כי טרם התחלתי את ההתמחות, עבדתי משך 4 שנים ברציפות במשרד עו"ד אחר..)
2. לאחר הלידה, ובתום הזכאות לדמי לידה - (ובהתחשב בעובדה כי אני ניגשת לבחינות במאי 2011..) האם אוכל לחתום אבטלה בתקופה הנ"ל ? (או שמא אאלץ להמתין 90 יום..?)
אשמח לקבל תשובותיך.. אני חוששת מאוד ממצב בו אוותר במצב בו למעשה ניצלתי את מלוא דמי הלידה מחד ומאידך - אאלץ להישאר בבית ללמוד לבחינות לישכה וללא כל אפשרות לקבל דמי אבטלה..
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון - התמחות
עו``ד חן שטיין06/07/2010שלום לך,
1. ככל הנראה כן, אולם יש לבדוק את נתונייך הספציפיים מול המוסד לביטוח לאומי.
2. הלידה תעצור את תקופת הזכאות לדמי אבטלה (במידה ותקבלי דמי לידה) ולאחר הלידה תמשיך - מדובר רק בהשהייה.
יחד עם זאת, מומלץ ביותר לבדוק את הנתונים הספציפיים לגבייך מול המוסד לביטוח לאומי טרם נקיטת צעד כלשהו, שכן כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)