זכויותיי במהלך ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויותיי במהלך ההריון
    sp106
    06/07/2010

שלום,

אני בהריון בשבוע 9, גיליתי שאני בהריון די בהתחלה ועדיין לא הודעתי במקום עבודתי.
    במקום שאני עובדת, אני לא כעובדת חברה אלא דרך חברת out sourcing. לפני כחודש פנתה אליי המנהלת שלי מטעם מקום עבודתי ואמרה לי שהיא אינה מעוניינת להמשיך את ה - outsourcing אחרי השנה ושהיא רוצה למשוך אותי לחברה ןשאלה לדעתי, כמובן שהסכמתי והיא אמרה שתתחיל בתהליך ושזה תהליך מאוד ארוך (כבר ידעתי שאני בהריון אך לא אמרתי לה כי זה היה ממש ההתחלה).
    עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי התהליך אבל מסיבות פנימיות די ברור לי שברגע שאני אספר לה שאני בהריון היא לא תמשיך בתהליך הקליטה לחברה ותחזיר אותי לחברת האם.

האם חברת האם שלי יכולה לקבל אישור ממשרד התמ"ת לפטר אותי בטוענה שהפרוייקט הסתיים ואין להם משהו אחר בשבילי?
    מה עליי לעשות?

אנא עזרתכם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויותיי במהלך ההריון

הוספת תגובה

• חשש מפיטורים עקב הודעה על הריון

עו``ד ליאת שטיין
    06/07/2010

שלום לך,
    טוב עשית שטרם הודעת.
    זאת ועוד, על מנת לאסוף ראיות מתאימות כדי שלא יתאפשרו פיטורים אלה, ככל שיש לך חשש כי אם יוודע דבר היותך בהריון יביא הדבר לפיטורים, המלצתי היא לא ליידע עדיין.
    את דרכי הפעולה הנדרשות על נת להכשיר את הקרקע ניתן יהיה לפרט במסגרת פגישת ייעוץ, בהתייחס לסיטואציה הספציפית ונתוניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו