מגלה שבהריון לאחר הודעת פיטורין-דחו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגלה שבהריון לאחר הודעת פיטורין-דחו
    ר
    08/07/2010

שלום רב,
    אני עובדת מעל 4 שנים במקום עבודה,
    לפני חודשים ספורים עברתי הפלה ושהיתי כשבועיים בבית, בעבודה לא אמרתי שמדובר בהפלה אלה בבעיה נשית למרות שהם הבינו שכנראה זה המצב.
    זמן קצר לאחר מיכן (כחודשים התחתנתי), אני עוסקת מנהלת מכירות, אני האשה היחידה במחלקה ומאז הרגשתי שתופרים לי תיק, היות ואני כבר "לא מתאימה למערכת"
    אתמול קיבלתי הודעה על כוונת פיטורין בתירוצים עלובים שכאמור לא קשורים למה שרשמתי, וביום ראשון אקבל כנראה הודעה יותר מסודרת אם התרעה של חודש שבה איני נידרשת להגיע לעבודה.

שאלתי: אם אני מגלה בזמן הזה - (בזמן שנתנו לי הודעה של חודש מראש על פיטורין) שאני בהריון (יש סבירות גבוהה מאוד אדע זאת בעשרה ימים הקרובים) האם הפיטורין בתוקף??? מה עלי לעשות??

תודה מראש,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים בזמן הריון לא ידוע

עו``ד אורנה שמריהו
    08/07/2010

במידה ותפוטרי ולאחר מכן תגלי כי הנך בהריון - אזי הפיטורים לא ייתפסו, ומעסיקך יהיה חייב לבטל את מכתב הפיטורים ולבקש היתר מהממונה על חוק עבודת נשים במשרד התמ"ת.

בנושא ההודעה - האם קיבלת בכתב? האם הוזמנת לשימוע? במידה וכן - ממליצה לך להתארגן טוב על תשובות לכך, כי לעיתים תשובות בשימוע יכולות לבטל הליך פיטורים.

בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו