מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגלה שבהריון לאחר הודעת פיטורין-דחור08/07/2010
שלום רב,
אני עובדת מעל 4 שנים במקום עבודה,
לפני חודשים ספורים עברתי הפלה ושהיתי כשבועיים בבית, בעבודה לא אמרתי שמדובר בהפלה אלה בבעיה נשית למרות שהם הבינו שכנראה זה המצב.
זמן קצר לאחר מיכן (כחודשים התחתנתי), אני עוסקת מנהלת מכירות, אני האשה היחידה במחלקה ומאז הרגשתי שתופרים לי תיק, היות ואני כבר "לא מתאימה למערכת"
אתמול קיבלתי הודעה על כוונת פיטורין בתירוצים עלובים שכאמור לא קשורים למה שרשמתי, וביום ראשון אקבל כנראה הודעה יותר מסודרת אם התרעה של חודש שבה איני נידרשת להגיע לעבודה.
שאלתי: אם אני מגלה בזמן הזה - (בזמן שנתנו לי הודעה של חודש מראש על פיטורין) שאני בהריון (יש סבירות גבוהה מאוד אדע זאת בעשרה ימים הקרובים) האם הפיטורין בתוקף??? מה עלי לעשות??
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בזמן הריון לא ידוע
עו``ד אורנה שמריהו08/07/2010במידה ותפוטרי ולאחר מכן תגלי כי הנך בהריון - אזי הפיטורים לא ייתפסו, ומעסיקך יהיה חייב לבטל את מכתב הפיטורים ולבקש היתר מהממונה על חוק עבודת נשים במשרד התמ"ת.
בנושא ההודעה - האם קיבלת בכתב? האם הוזמנת לשימוע? במידה וכן - ממליצה לך להתארגן טוב על תשובות לכך, כי לעיתים תשובות בשימוע יכולות לבטל הליך פיטורים.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)