מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרישת מעסיקשירי12/07/2010
שלום רב,
אני בהריון בחודש השלישי ועובדת במכירות שטח וזה אומר כי כל היום על הכביש.
בעקבות זה אני לא מצליחה לתפקד בשטח בגלל עיפות יתר, בחילות, הקאות וכאבי ראש שחלק מהדברים מסכנים אותי על הכביש ולכן אני נמצאת כמעט 5 ימים בחודש בבית בתור ימי מחלה.
המעסיק שלי לא מקבל את הדברים ודורש ממני להחזיר את הרכב ולצאת לחופשה ללא תשלום עד שאני ארגיש יותר טוב.
האם הוא יכול לדוש ממני דבר כזה????
מה הזכויות שלי בכל מה שקשור לימי מחלה בהריון??
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון לכפות חופשה ללא תשלום בהריון
עו``ד חן שטיין12/07/2010שירי שלום,
דרישת המעסיק עומדת בניגוד לחוק, שכן אינו רשאי לדרוש ממך לצאת לחופשה ללא תשלום ללא הסכמתך.
ימי מחלה הינם זכות חשובה של כל עובד, ולא ניתן לשלול מהעובד ימים אלה או להתנכל לו בגינם.
יחד עם זאת, ייתכן ויהיה פשוט יותר להוציא שמירת הריון, דבר אשר יכול להפחית את המריבות עם המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)