מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות מאולצתמירי12/07/2010
שלום רב,
אני עובדת במקום מסודר כ3 שנים. במהלך כל שנה ישנה הערכת עובדים שבה מעריכים את העובד לגבי עבודתו בשנה שחלפה . במשך השנה שחלפה עברתי הפלה בתחילת השנה ולאחר מכן הריון שבמהלכו נאלצתי ללכת לבדיקות חלקן אצל רופא פרטי עקב עברי. כמו כן שהיתי לעיתים בימי מחלה עקב צירים מוקדמים שהחלו מוקדם. כמו כן לבסוף ילדתי מוקדם. במשך השנה הזו עבדתי עם 2 מנהלות כאשר עם הראשונה עבדתי כ7 חודשים ועם השניה כחודשיים. את הערכת העובדים ביצעה לי המנהלת השניה שנתנה לי הערכה ממוצעת-נמוכה וטענה בהערות ש"נדרשת נוכחות מלאה בעבודה".כמו כן כרגע אני בחל"ת אחרי לידה ואותה מנהלת "בוחשת" בקלחת ובהנהלה שאני אחזור לאותו סניף (למרות שיודעת שאני לא אחזור) . אותה מנהלת אפילו דיברה איתי ושאלה אם אין מקום אחר מלבד סניף זה אם אעזוב את העבודה?(אציין שהמנהלת הראשונה טוענת שהייתי עובדת טובה ) שאלתי האם אוכל לתבוע את מקום עבודתי בתואנה שאילצו אותי להתפטר ? אני פשוט בהתמוטטות נפשית מכל המצב הזה . מקום עבודתי הוא מקום שבו למנהלים יש כח והעובד הוא עוד בורג וכל בקשותיי נדחו (הקלה בשעות עבודה עקב הלידה ומעבר לסניף אחר או קרוב או אפילו קצת יותר מרוחק) ואני פשוט "רודפת" אחריהם כבר תקופה של 7 חודשים .מה ניתן לעשות?
הרבה הרבה תודה מראש.אני מעריכה את התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר לידה
עו``ד חן שטיין12/07/2010נעמה שלום,
המקרה שאת מתארת הינו ספציפי עד מאוד, ולא ניתן לתת תשובה מקצועית ומקיפה במסגרת זו, אלא בפגישת ייעוץ פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,,,,
שירי12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)