מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי אבטלהעדי12/07/2010
שלום, במסגרת מילוי טפסי ביטוח לאומי רשום למלא מספר ימי עבודה בחודש ומספר שעות ביום. במסגרת עבודתי עבדתי 60% משרה- 3 ימים מלאים +נוספות.
מה עליי לכתוב כך שיבינו? האם עלי לכתוב 5 ימים או 3 ימים? (כי ראיתי שבטופס לדמי אבטלה רשמו לי 5 ימים ...)
שאלה נוספת- האם העובדה שאני מתפטרת כי אני לא מעוניינת לעבוד שם יותר עם 3 ימי עבודה מלאים , ובביטוח לאומי יראו שעבדתי רק 60% כלומר -מתאים לאמהות (לכאורה), לא יכולה למנוע מהם לשלם לי? מה כדאח לרשום בסיבת ההתפטרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות וביטוח לאומי
עו``ד ליאת שטיין13/07/2010עדי שלום,
מה שכדאי לרשום זה את האמת לאמיתה, כי ממילא לא יהיה קשה לגלות זאת, וחבל להסתבך לשווא.
עלייך לרשום את ימי העבודה האמיתיים, ועדיין, ככל שההתפטרות שלך לצורך טיפול בילד, ממילא יש לך תקופת המתנה בת 90 ימים, כך שלא נבחנת סיבת ההתפטרות (כאשר ממילא התפטרות לצורך טיפול בילד יכולה להיות מוכרת ומקובלת גם אם נעשתה ממשרה חלקית, אגב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)