דמי אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי אבטלה
    עדי
    12/07/2010

שלום, במסגרת מילוי טפסי ביטוח לאומי רשום למלא מספר ימי עבודה בחודש ומספר שעות ביום. במסגרת עבודתי עבדתי 60% משרה- 3 ימים מלאים +נוספות.
    מה עליי לכתוב כך שיבינו? האם עלי לכתוב 5 ימים או 3 ימים? (כי ראיתי שבטופס לדמי אבטלה רשמו לי 5 ימים ...)
    שאלה נוספת- האם העובדה שאני מתפטרת כי אני לא מעוניינת לעבוד שם יותר עם 3 ימי עבודה מלאים , ובביטוח לאומי יראו שעבדתי רק 60% כלומר -מתאים לאמהות (לכאורה), לא יכולה למנוע מהם לשלם לי? מה כדאח לרשום בסיבת ההתפטרות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי אבטלה

הוספת תגובה

• התפטרות וביטוח לאומי

עו``ד ליאת שטיין
    13/07/2010

עדי שלום,
    מה שכדאי לרשום זה את האמת לאמיתה, כי ממילא לא יהיה קשה לגלות זאת, וחבל להסתבך לשווא.
    עלייך לרשום את ימי העבודה האמיתיים, ועדיין, ככל שההתפטרות שלך לצורך טיפול בילד, ממילא יש לך תקופת המתנה בת 90 ימים, כך שלא נבחנת סיבת ההתפטרות (כאשר ממילא התפטרות לצורך טיפול בילד יכולה להיות מוכרת ומקובלת גם אם נעשתה ממשרה חלקית, אגב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו