זכויות נשים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות נשים בהריון
    ויויאן
    13/07/2010

שלום רב, רציתי לברר כמה דברים. אני בהריון שבוע 15, עובדת באילת - מדריכה קבוצת ילדים בגילאי ביה"ס, העבודה היא די דינאמית, הרבה תזוזות ומאמץ פיזי, בקיץ אנו מפעילים את הילדים במועדון קיץ אחר הצהריים. יש כמה פעילויות שרציתי לברר אם בכלל אפשר שאשתתף בהם כמו- טיול לחי בר בשעות אחר הצהריים , טיול ג'יפים, לילה לבן בחוף מ20-8 כשישנים על מזרונים...ואם נמצא שבגלל שאני בהריון אני לא יכולה להשתתף האם זה נחשב כהעדרות או המהנהלת חייבת למצוא לי משהו חלופי?? ואם היא טוענת שאין משהו חלופי?? מה אני אמורה לעשות?! האם יש חוברת מסודרת אם כל הזכויות נשים בהריון שאפשר להראות במקום עבודה??

בתודה,

ויויאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות נשים בהריון

הוספת תגובה

• זכויות נשים בהריון

עו``ד אורנה שמריהו
    13/07/2010

נשים בהריון החל מהחודש החמישי חל איסור להעסיקן בשעות נוספות, לכן "לילה לבן, כולל בחובו שעות נוספות ומעסיקך אינו יכול לחייבך להשתתף בו. מעבר לכך, זו עבודתך, והנך מחויבת לה, אלא אם בידך אישור רפואי המאשר כי אינך יכולה לבצע פעולות פיזיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

ויויאן
    15/07/2010

אך עדיין לא ברור לי משהו היא לא יכולה לחייב אותי אך נחשב להעדרות מהעבודה?? היא יכולה להוריד יות זה מהמשכורת?

תודה

ויויאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום שכר עבודה

עו``ד אורנה שמריהו
    18/07/2010

אכן כן, אם אינך מגיעה לעבודה לאור "הלילה לבן, - הנך יכולה לקחת יום חופש עליו כן תקבלי או שכר, או להיעדר מהעבודה ללא קבלת שכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו