מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת לידה חל"ת והתפטרות הכל ביחד..ציפי13/07/2010
שלום רב,
עבדתי במשרד ממשלתי 14 שנה ואז ילדתי את ביתי הבכורה (9.2008) כאשר הייתי צריכה לשוב לעבודתי ביקשתי שלא לחזור לתפקידי הקודם אלא לחזור למקום אחר. התבקשתי על ידי המעסיק לכתוב בכתב כי אני מוותרת על תפקידי הקודם (כולל דרגתי) והועברתי לתפקיד אחר אשר בו הייתי ממלאת מקום עד לספטמבר 2009 (לציין עם דרגה זהה לתפקידי הקודם אך כמובן בתור ממלאת מקום). בסוף אוגוסט 2009 ביקשתי לקבל חל"ת בשל מעבר דירה לישוב (המוכר על ידי התקשי"ר כישוב המזכה ליציאה לחל"ת) וקיבלתי את האישור אך היה רשום שם כי דרגתי הורדה (זאת למרות שהדרגה כממלאת מקום שניתנה לי ניתנה עד סוף אוגוסט והיציאה לחל"ת היתה החל מה- 31.8.2009)
במהלך החל"ת עברתי למקום עבודה חדש ואז גיליתי שאני בהריון, ילדתי בינתיים וסיימתי ממש כעת את 14 השבועות שמגיעים לי על פי חוק כחופשת לידה (כזכור אני עובדת במקום החדש פחות משנה)
שאלותיי:
1. האם אני יכולה להתפטר ממקום עבודתי במשרד הממשלתי לאור מעבר הדירה ולקבל את מלא הפיצויים למרות שלקחתי חל"ת?
2. האם אני יכולה להתפטר ממקום עבודתי במשרד הממשלתי לאור לידת הבת השניה ולקבל פיצויים? (לציין כי אין בכוונתי להתפטר ולהשאר בבית אלא להמשיך ולעבוד במקום עבודתי החדש)
3. מה הסיבה בגינה עדיף לי להתפטר?
4. האם ההורדה בדרגה (כממלאת מקום) ביום האחרון בחודש אוגוסט 2009 טרם יציאתי לחופשה משנה משהוא מבחינת הפיצויים בהתפטרות?
5. האם יש עוד שאלות שאני צריכה לדעת בטרם אדע איך לפעול?
תודה רבה מראש למי שיענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות משני מקומות עבודה גם יחד
עו``ד אורנה שמריהו13/07/2010אינך יכולה להתפטר בממקום העבודה הממשלתי בשל טיפול בילדה ולהמשיך לעבוד במקום השני, היות והפיטורים הינם בשל טיפול בילד.
ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
ציפי14/07/2010תודה על תשובתך ומה בנוגע לשאלה האם אני יכולה להתפטר בעילה של מעבר דירה למרות שכבר לקחתי שנה חל"ת?
האם יש משהוא נוסף שעלי לדעת?
אודה מאד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפטרות בגין מעבר דירה
עו``ד אורנה שמריהו14/07/2010השאלה היא לאן הנך עוברת. במידה והנך עוברת לישוב פתוח, אזי הנך יכולה להתפטר ולקבל פיצויי פיטורין וזאת לאחר 6 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)


.jpg)
