מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצוייםסתונית13/07/2010
יצאתי לחופשת לידה, הסתיימו להם שלושת החודשים והחלטתי להאריך את חופשת הלידה בעוד שלושה חודשים ללא תשלום, רשמתי מכתב למעסיק כי אחזור ב- 1.9 לאחר שיהיה לי סידור לילדה, העבודה היא במשמרות בוקר וצהריים ולא אוכל לשלבן עם הילדה, כרגע נשאר לי חודש וחצי, האם אני יכולה להתפטר כעת ולקבל פיצויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד אורנה שמריהו13/07/2010סתונית שלום,
אכן, חוק פיצויי פיטורים מאפשר לעובדת לאחר לידה, להתפטר לשם טיפול בילדה ולקבל את תשלום פיצויי הפיטורים, וזאת עד 9 חודשים מיום הלידה..
היות ולא חזרת לעבודה, אינך מחויבת במתן הודעה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשת לידה שומרת על וותק?
סתונית13/07/2010רב תודות לך...
שאלה נוספת: לפני הלידה עבדתי 10 חודשים במקום עבודתי, האם חופשת הלידה שומרת על זכויותי וסוגרת לי שנת עבודה בכדי שאוכל לקבל את הפיצויים?
מודה לך מראש על התייחסותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותק לחישוב פיצויי פיטורין
עו``ד אורנה שמריהו14/07/2010אכן כן חופשת הלידה נחשבת כתקופת עבודה וימים אלו נספרים בחישוב זכויות לרבות פיצויי פיטורין והבראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
סתונית14/07/2010עו"ד אורנה שמריהו,
אני מודה לך מקרב לב, הפורום שלכם מעולה ונותן מענה מצויין לנשים
התייחסותך המהירה ושירותך עזרו לי עד מאוד לכן שוב תודה תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה.. ובהצלחה!
עו``ד אורנה שמריהו14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)