מחליטים שאת לא שווה בהריון חודש 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחליטים שאת לא שווה בהריון חודש 8
    יפית
    18/07/2010

שלום!
    אני עובדת כמטפלת לקשישים כבר שנה וחודשיים, אנ יבהריון בחודש 8 ושבועיים,
    מיום שאני עובדת בחברה אני מטפלת אצל שני קשישים באופן קבוע לקשישה אחד יש 9.45 שע, שבועיות, ולקשיש שני יש 19 שעות שבועיות.
    הקשיש חלה והתאשפז כפי שנאמר לי בחברה שאני יכולה להיות אצלו בבית חולים ואני יקבל על זה שכר כרגיל, הייתי אצלו וביקרתי בזמן שהיה בבית חולים.
    אך שיום אחד התקשר אליי הבן שלו ואמר לי שיותר אני לא יכולה לעבוד אצל האבא כי המצב שלו נהיה קשה ובגלל שאני בהריון הוא לא מעוניין שאני ימשיך לעבוד איתו- האבא לא סכים ואמר שנשאר לי רק שבועיים לעבוד שם ולפחות שנסיים בצורה יפה,
    אני אמרתי לילד שאני כרגע בחודש שמיני ושבוע ואני רוצה לעבוד עד סוף בחודש(יולי) ואחר כך לצאת לחופש והוא בשום אופן לא מסכים
    פניתי לחברה והחברה לא יודעת מה לעשות
    הציעו לי לעשות החלפות - אך לי זה לא נראה לעבור מבית לבית ולמלא כל יום 3 שע' אצל משפחה אחרת כי אני כבר בחודש 8 ושבועיים וממש קשה שלי
    השאלה שלי היא באמת מה עליי לעשות במקשרה כזה?
    ומה לגבי דמי לידה לפי מה אני יקבל אם דורשים תלושי משכורת של 3 חודשים שהשכר החודש יהי לי אוליי 800 ש? שלפניח היה לי 2600

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העסקה בהריון

עו``ד אורנה שמריהו
    18/07/2010

על החברה להמשיך להעסיקך באותה מתכונת בה עבדת ובאותו השכר, והמעסיק אשר אצלו עבדת מחויב להמשיך להעסיקך, ובמידה ואינו מעונין בכך עליו לבקש היתר לפיטוריך.

ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לשמר את זכויותיך לבל תפגענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו