מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג של איוםטובה19/07/2010
אני בהריון שבוע 16, כאשר בעבר כתבתי כאן כי מאז שהודעתי על הריוני, היחס מצד המעסיקים שלי השתנה לרעה.
אני ממש סובלת במקום העבודה ומחכה ליום שאלד, הם עדיין לא יודעים שאני לא מתכוונת לחזור.
לאחרונה איני חשה בטוב והודעתי למעסיק לפני יומיים כי למחרת אני לא אגיע .
הוא כתב לי שאני ארגיש טוב.
היום בבוקר קמתי עם חולשה והחלטתי להישאר בבית וללכת לרופא.
אתמול בערב שלחתי הודעה למעסיק שנראה מה יהיה מחר, לא הבטחתי שאגיע.
היום בבוקר הוא התקשר וצעק עליי שזה לא בסדר ואף אחד לא ידע שאני לא מגיעה, ויש אנשים שרוצים לצאת לחופשה, כאילו אני מעכבת את כולם.
אני מרגישה תחת "איומים" כל הזמן ותחת התקפות ומאוד קשה לי עם זה.
אני מפחדת שלא יעשו משהו ויבקשו לפטר אותי ויילכו נגדי עד הסוף.
האם יש הצדקה לחששות שלי ? האם יש משהו לעשות בנידון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איום על עובדת בהריון
עו``ד חן שטיין19/07/2010טובה שלום,
ראשית - אל תהיי מאויימת מהם, שכן כעובדת בהריון את זכאית להגנה מלאה, ואל לך לחשוש.
זכותך המלאה לצאת לימי מחלה ככל שאת זקוקה להם.
ככל שהמעסיק משתלח ונוהג באופן בלתי ראוי - ניתן להוציא לו מכתב בעניין זה חתום ע"י עו"ד, לרוב הדבר משיג את השקט המיוחל.
אם המעסיק יגיש בקשה להיתר - זו זכותו ואין בכוחך למנוע זאת ממנו, אך אין הדבר אומר כי הוא בהכרח יקבל היתר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)