זכויות פטורין לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות פטורין לאחר לידה
    נגה
    22/07/2010

עבדתי 10 חודשים במקום עבודה. בתום החודש העשירי יצאתי לחופשת לידה. האם במצב של פיטורין, עדיין מגיעים לי פיצויים? כמו כן, האם אני זכאית לחופשת לידה מוארכת של חצי שנה, למרות שעבדתי רק 10 חודשים רצופים? האם מותר לפטר בתקופה שלאחר סיום חופשת הלידה ואם לא, מה מגיע לי במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות פטורין לאחר לידה

הוספת תגובה

• זכויות לאחר לידה

עו``ד אורנה שמריהו
    22/07/2010

נגה שלום

אכן תהיי זכאית לפיצויי פיטורין, במידה ותפוטרי לאחר התקופה המוגנת, קרי 60 ימים לאחר סיום חופשת הלידה, ו/או תתפטרי לאור רצוך לטפל בילדך, היות וחופשת הלידה מזכה בוותק.

לא ניתן לפטר לאחר חופשת הלידה, אלא רק לאחר 60 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופשת הלידה

נגה
    22/07/2010

אורנה שלום,

תודה על המענה המהיר ועל העזרה. ישנו דבר נוסף לגבי חופשת הלידה. הבנתי שיש אפשרות להמשיך את חופשת הלידה למשך חצי שנה ללא שכר. האם שכירה שעבדה 10 חודשים רצופים ולא שנה שלמה, זכאית גם לחצי שנה או רק ל14 שבועות?

בתודה מראש,
    נגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו