דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    מבולבלת
    28/07/2010

שלום! אני בספטמבר הקרוב, תחילת שנה הותק שלי יהיה שנה , כי התחלתי לעבוד בתור סייעת בגן בתחילת פתיחת הגן בספטבר 2009.
    תאריך לידה משוער : 10.11.1010.
    המעבידה שלי רמזה לי כמה וכמה פעמים שאין לה איך לשבץ אותי שנה הבאה,
    אם אני באה "לקראתה" ולא חוזרת לעבודה בספטמבר,אוקטובר ותחילת נובמבר ז"א עד הלידה (וכמובן לא מקבלת משכורת)
    והאם בזה שאני לא יעבוד חודשיים וקצת לפני הלידה אני מאבדת את הזכות שלי בביטוח לאומי הכסף שמגיע לי ?
    במילים אחרות איך ביטוח לאומי מחשב את מה שמגיע אחרי לידה?לפי 3 משכורות אחרונות או יותר?ואם כך אז אני גם צריכה לעמוד על זה שלא תפחית לי שעות בתחילת שנה לא?!
    ואם אני מחליטה לא לחזור לעבודה כדי להתחשב בה האם היא יכולה להחליט שהיא לא מחזירה אותי אחרי חופשת לידה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• זכויות נשים בהריון

עו``ד אורנה שמריהו
    28/07/2010

ממליצה לך לא להעדר מהעבודה, היות ובכדי לקבל תשלום דמי לידה, את אמורה להעביר תלושי שכר, היה ולא יהיה לך, תאבדי חלק ניכר מזכויותיך בתשלום דמי הלידה.

שנית, מעסיקתך מחוייבת להחזירך לעבודה לאחר חופשת הלידה, גם אם לא תהייה לה עבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו