מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שמירת הריון נחשבת לוותק בעבודה?רון01/08/2010
ערב טוב ותודה מראש
אני עובדת במקום עבודה מס' שנים בשנה האחרונה הייתי בשמירת הריון מתחילת ההריון
לאחר חופשת הלידה התפטרתי ממקום עבודתי.
שאלתי היא האם תשלום הפיצויים כולל את התקופה בה הייתי בשמירת הריון?
והאם מגיע לי תשלום בגין דמי הבראה לשנה האחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין03/08/2010רון שלום,
תקופת שמירת ההריון נכללת בותק לחישוב הפיצויים.
כמו כן, את גם זכאית לתשלום דמי ההבראה לתקופה היחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחכמות מצד המעסיק
רון03/08/2010תודה על התשובה
בהמשך לשאלתי המעביד שלי מסר לי כי הוא גוף פרטי (הנה"ח)
ולכן לא מוטלת עליו החובה לתשלום ההבראה והפיצויים לתקופת שמירת ההריון
האם זה נכון?
כמו כן קראתי שבמהלך השמירה הוא היה צריך להמשיך להפריש לי את הכספים לביטוח המנהלים
שגם את זה הוא לא עשה והפוליסה כיום "רדומה"
האם תשובתו נכונה??
והמון המון תודה לכם על האפשרות לייעוץ הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לרון
עו``ד ליאת שטיין03/08/2010רון שלום,
אין רלוונטיות או הבחנה בעניין זה בין גוף ציבורי או פרטי - החובה חלה באופן שווה.
יש לבחון את פרטי המקרה שלך באופן פרטני, אולם עקרונית הצדק אינו עם המעסיק בכל הנוגע לחישוב הפיצויים, כאשר חשוב לדעת כי פסיקת בית הדין בעניין זה חלוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב
רון03/08/2010תודה רבה לך מקרב לב
עזרת לי המון
המשך עבודה מהנה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין03/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת המעביד שלילית - דחוף!!!
רון10/08/2010שוב שלום עו"ד ליאת שטיין
לאחר שיחה שניהלתי עם המעביד שלי תשובתו לגבי תשלום הפיצויים שלי הכוללת את 9 החודשים
בהם הייתי בשמירת הריון וכן ההבראה הינה שלילית.
לתשובתו לאחר בדיקה בחוק חלה עליו החבות לתשלום 14 ימים בלבד מתוך כל התקופה של שמירת ההריון ולגבי ההבראה לא חלה עליו חבות כלשהיא.לגבי יתרת התקופה שבה עבדתי 5 שנים אין כל מחלוקת.
תזכורת הנ"ל מעסיק פרטי
על כן שאלתי שוב האם הצדק בידיו או שעלי לפעול בדרך שונה?
ומה אומר אכן החוק לגבי החישוב הנ"ל היות ובכל מקום שבו בדקתי מצאתי כי אכן נדרש התשלום כולל הכל.
לעזרתך ותשובתך הדחופה אודה ושוב המון תודה
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין10/08/2010רון שלום,
אין לי להוסיף על מה שכתבתי קודם - העובדה שהמעסיק טוען אחרת לא משנה את הדברים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)