דמי אבטלה דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי אבטלה דחוף בבקשה
    אירינה 222
    02/08/2010

ילדתי בתאריך 4.4.10 חופשת הלידה שלי נגמרה בתאריך 10.7.10 וכרגע אני נמצאת בחל"ת (חופשה ללא תשלום). ברצוני להתפטר מעבודתי מסיבת טיפול בילד ולקבל דמי אבטלה. למיטב הבנתי צריכים לעבור 90 יום על מנת לקבל דמי אבטלה. השאלה שלי האם ה-90 יום מתחילים להיספר מיום הודעתי על התפטרותי שזה הודעה מוקדמת של 30 יום, או מיום שבו עברו 30 יום של הודעה מוקדמת על התפטרותי.
    האם לשכת העבודה יכולה לשלוח אותי לעבודה במהלך ה 90 יום ו-או במהלך האבטלה? ואם כן האם המעביד הקודם יכול לבקש החזר של הפיצויים מסיבה שאני עובדת ולא נמצאת בבית לטפל בילד?
    תודה מראש,
    אירינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי אבטלה דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• מניין הימים לתקופת ההמתנה

עו``ד ליאת שטיין
    03/08/2010

אירינה שלום,
    90 הימים מתחילים להימנות מהיום בו התייצבת בלשכת התעסוקה, ולא לפני שהסתיימו יחסי עובד-מעביד (כלומר, לאחר תום תקופת ההודעה המוקדמת).
    כמו כן, ניתן יהיה לשלוח אותך לעבודות, אולם לרוב זה לא נעשה בפועל בתקופה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכאות לדמי אבטלה

עו``ד אורנה שמריהו
    03/08/2010

ה - 90 ימים מתחילים עת הגעתך ללשכת התעסוקה ובקשתך לדמי אבטלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו