פיטוים לאחר לידה-במסגרת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטוים לאחר לידה-במסגרת 9 חודשים
    לילי
    03/08/2010

קצת מורכב, ובעיקר דחוף:
    בעוד 4 ימים ימלאו לבני 9 חודשים, האם אוכל להגיש מכתב התפטרות בגין טיפול בילד ולקבל פיציויי פיטורין?
    המנהלת שלי יודעת על הקושי לי בעבודה בהיקף השעות שהיא דורשת, היו לנו מס' שיחות בעניין, אני לא קיבלתי ממהנ את הגמישות והפחתה בשעות שרציתי.

אני לא חתומה על סעיף 14- לפני חופשת הלידה הציעו לי לחתום אבל לא רציתי כי חשבתי שיעלו לי בשכר-גם זה לא קרה, והיום שפניצי למחלקת שכר בטענה שאני רוצה לחתום- נאמר לי שזה לא אפשרי מבחינתי .

אנישוקלת לתת מכתב התפטרות בימים הנותרים לי:
    המורכבות נובעת גם מהעובדה שהמנהלת שלי בחו"ל-אני יכולה להגיש מכתב למנהלת שלה?
    לא אידיאלי ,כי היא בטח תכעס....

אשמח לדעתכם המקצועית....בדחיפות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיטורים, כמובן

לילי
    03/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המועד להתפטרות לאחר לידה

עו``ד ליאת שטיין
    03/08/2010

לילי שלום,
    את בהחלט רשאית למסור את המכתב לגורם אחר ולאו דווקא למנהלת, עקב היותה בחו"ל.
    יחד עם זאת, שימי לב כי ההודעה אומנם צפויה להינתן בתוך התקופה בת 9 החודשים, אולם הפסקת העבודה תגלוש מעבר לכך.
    הפסיקה עודנה חלוקה בעניין המועד הקובע - האם מועד ההתפטרות, או שמא מועד ניתוק היחסים בפועל.
    יחד עם זאת, הנטייה הכללית היא למנות את מועד ההתפטרות ולא ניתוק היחסים, אולם הסיכון קיים, וכדאי לבחון את האופציה להערך לכך מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו