מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לדמי אבטלהמיקה11/08/2010
סיימתי לעבוד בחברה כלשהי בחודש יולי 08/07 התחלתי עבודה חדשה בחודש יולי 21/07 ונכנסתי להיריון , אני אמורה בעזרת השם ללדת באמצע חודש מרץ וימלאו לי 8 חודשי עבודה במקום החדש. יש לציין כי שילמתי לביטוח לאומי כל חודש בחודשו ללא הפסקה בשנתיים האחרונות. האם אני זכאית לדמי לידה מלאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה..
מיקה11/08/2010לאחר שאני מודיעה בעבודה שאני בהיריון הם יכולים לפטרני ? (כשאודיע לאחר 3 חוד' ימלאו לי שם חודשיים וחצי...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים בהריון
עו``ד אורנה שמריהו11/08/2010מיקה שלום,
ראשית אינך מחוייבת ליידע על הריונך אלא רק החל מהחודש החמישי.
על פי חוק עבודת נשים, חל איסור לפטר עובדת בהריון לאחר תקופת עבודה בת 6 חודשים, לכן, יוצא איפוא כי מעסיקך יוכל לפטרך.
למרות האמור, במידה ותפוטרי לאחר שהודעת כי הנך בהריון ולאור הריונך, חל בעניינך חוק שוויון הזדמנויות בעבודה האוסר פיטורי עובדת בהריון רק בשל הריונה.
מעסיקך יצטך להוכיח כי פיטוריך לא נערכו על רקע הריונך. קרי- חובת ההוכחה על המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכאות לדמי אבטלה
עו``ד אורנה שמריהו11/08/2010מיקה שלום,
לאור העובדה כי הנך עובדת באופן רציף החל משנת 2007, אין אני רואה סיבה מדוע לא תקבלי דמי לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)