התפטרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות
    דנה
    13/08/2010

שלום רב ,
    אני בהריון בשבוע ה22 כלומר חודש חמישי ומאוד מאוד קשה לי בעבודה .
    יש לי המון לחצים בעבודה , טלפונים , 2 מנהלים על הראש , אני מנהלת משרד , משכורת וכד'
    במהלך התקופה האחרונה המנהל שלי מתייחס אליי בחוסר התחשבות ובתשובות מאוד מזלזלות , הוא מבקש להכין קפה המון פעמים ביום ובנוסף מבקש ממני לדאוג שהמנהל השני יאכל וישתה בזמן ומבקש ממני כל מיני דברים נוספים המקשים עליי מאוד בתקופת ההריון ושלא לדבר על בכלל ( אני רק אציין שלפני הריון זה לא היה כך ) כתוצאה מכך אני מרגישה ממוטטת עייפה והמון כאבי בטן כתוצאה מעצבים ומלחצים , בנוסף הוא הביא עובדת נוספת לעבוד איתי ומבלגן את העבודה בנינו , ביקשתי הגדרת תפקיד הוא ענה לי בחיוב אך לשווא כלום לא נעשה בנידון ולהיפך אני עובדת פי שתיים קשה לבנתיים לקחתי שבוע חופש מחלה היות ואני לא מסוגלת לשאת עוד את הלחץ הנ"ל .

שאלתי היא : אני רוצה להתפטר ממקום העבודה מאוד קשה לי מהסיבות הנ"ל , אילו זכויות מגיעות לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות

הוספת תגובה

• התפטרות

דנה
    13/08/2010

רק שכחתי לציין אני עובדת במקום העבודה שנה ו-5 חודשים אך מתוכם 5 חודשים דרך כח אדם באותו מקום עבודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות בהריון

עו``ד חן שטיין
    14/08/2010

דנה שלום,
    הקושי שאת מתארת מאוד מובן ואף מקומם.
    יחד עם זאת, מאוד מאוד לא מומלץ להתפטר בהריון, וזה בלשון המעטה...
    הפגיעה הינה רוחבית - מעבר לעובדה כי לא תהיי זכאית לשכר ולפיצויי פיטורים, הרי שגם דמי הלידה עלולים להיפגע, וכן לא תהיי זכאית מייד לדמי אבטלה.
    ישנם פתרונות אפשריים אחרים. ככל שיהיו לך עוד ספקות, מומלץ בחום להתייעץ בייעוץ משפטי מעמיק טרם נקיטת החלטות חפוזות ובלתי הפיכות.

אשמח לסייע בפרטים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו