התפטרות לצורך טיפול בילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לצורך טיפול בילד
    לנה
    15/08/2010

שלום ,
    באוגוסט 2009 התחלתי לעבוד בחברה, 6 חודשים אחרי -בסוף ינואר יצאתי לשמירת הריון עד הלידה.
    ילדתי ביוני - לפני חודש וחצי . כאשר יצרתי קשר עם המנהל לגבי חזרתי לעבודה הוא אמר שהוא מחוייב להחזיר אותי לחודשיים בתנאים הקודמים , אך לאחר מכן לא בטוח שיוכל להחזיק אותי בתנאי השכר הקיימים , במילים שלו :"לאחר חודשיים אני אשקול האם למשיך להעסיקך בתנאים אלה.."
    המשפט הנ"ל ממש הכעיס אותי ואני שוקלת להתפטר .

הוותק שלי , כולל שמירת ההריון וחופשת הלידה הינו שנה בדיוק - האם אני זכאית לפיצויים ? ימי חופשה ?

אודה מאוד על תשובתכם ,
    לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לצורך טיפול בילד

הוספת תגובה

• זכאות לפיצויי פיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    15/08/2010

לנה שלום,
    כדי להיות זכאית לפיצויי פיטורים, תוכלי להתפטר לצורך טיפול בילד, וזו העילה אשר תזכה אותך בפיצויים.
    לפדיון ימי חופשה תהיי זכאית בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שמירת הריון נחשבת כוותק ?

לנה
    15/08/2010

מישהו אמר לי שאהיה זכאית לפיצויים רק אם עבדתי במקום עבודה לפחות חצי שנה לפני ההריון ,
    זה לא כך ?

שוב תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה, והמשך תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/08/2010

לנה שלום,
    התנאי הבסיסי לזכאות לפיצויי פיטורים הינה שמלאה שנת עבודה במקום.
    תקופת שמירת ההריון הינה חלק מהותק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו