מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאתי15/08/2010
שלום ילדתי בתחילת אפריל אך יצאתתי לחופש כבר בתחילת מרץ עקב קושי בהריון לפני הלידה הייתי מועסקת במשך שנתיים כעובדת במשק בית התלושים האחרונים שלי היו בערך 3500 שח
לאחר חופשת הלידה החלטתי שלא לשוב לעבוד עקב הילד ולכם כרגע אני בבית נראה לי עפ מה שקראתי שמגיע לי דמי אבטלה. כיצד הדבר נעשה?? האם אני זכאית? מדוע עלי לחכות 90 יום? כמה דמי אבטלה נותנים הביטוח לאומי (אני בת 22)? ולאיזה תקופה אקבל דמי אבטלה??
תודה רבה רבה
שבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי אבטלה
עו``ד ליאת שטיין15/08/2010אתי שלום,
עלייך להמתין 90 ימים מאחר והתפטרת ולא פוטרת - כך על פי חוק המוסד לביטוח לאומי.
על מנת לדעת האם את זכאית לגמלה, מה גובהה, ולאיזו תקופה, עלייך לפנות למוסד לביטוח לאומי, תוכלי אף להיכנס לאתר שלהם ולבדוק את זכאותך (שכן הינה ספציפית מאוד ונקבעת על פי נתונים אישיים ותעסוקתיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
אתי15/08/2010עלי להמתין 90 יום מתום תקופת החופשת לידה או מיום שפניתי ללשכת התעסוקה? וב90 יום הללו עלי להתיצב כל ששבוע בלשכה?
תודה רבה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה, ועוד תשובה
עו``ד ליאת שטיין15/08/2010אתי שלום,
90 הימים נמנים מהמועד המאוחר מבין השניים.
לגבי ההתייצבות - כפי שהורו לך הלשכה (זה עשוי להשתנות ממקרה למקרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)