מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץסיגל16/08/2010
שלום רב,
כאשר נכנסתי להריון עבדתי באותו מקום עבודה כבר כשנה,בימי שישי ושבת (החוזה שלי איתם רק לשישי שבת). כבר בחודש השני התחילו בעיות ויצאתי לחופשת מחלה של כחודש. לאחר מכן חזרתי וניסיתי לעבוד אך לא יכולתי מכיוון שהעבודה כל היום על הרגליים.
מבלי להתפטר,מצאתי עבודה במקום אחר בישיבה ועבדתי חודשיים מיום א'-יום ה'.
לאחר חודשיים נאלצתי לצאת לשמירת הריון.
בביטוח לאומי ביקשו שמקום עבודה אחרון ימלא את המסמכים לשמירת הריון (החלק של המעסיק).
כיום מסתיימים שלושה חודשים של חופשת לידה.
האם אני צריכה לכתוב מכתב התפטרות למקום עבודה הקבוע שלי (של שישי-שבת).
האם מגיעים לי פיצויים? אם כן האם התקופה שלא עבדתי נכנסת לחישוב פיצויים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
עו``ד חן שטיין16/08/2010סיגל שלום,
שאלתך קשה מאוד, שכן היא תלויה בהגדרת הצדדים את התקופה בה לא היית בעבודה - האם התפטרת (גם אם לא בכתב)? האם יצאת לחל"ת? רק בהתאם לתשובה לשאלה זו, ניתן יהיה להסיק את היתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)