מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת לידה מוקדמתיעל17/08/2010
שלום רב ,
שמי יעל ותאריך הלידה המשוער שלי היה 8/8/2010
יצאתי לחופשת לידה מוקדמת החל מ - 1/8/2010
היום אנחנו כבר ב-17/8/2010 והלידה עדיין לא הגיעה ( שבוע 41 + 2 )
האם אני יכולה להגיש למקום העבודה שלי אישורי מחלה בגין 8 ימים ראשונים החודש (מאחר שיש לי רק 8 ימי מחלה לשימוש ) + השלמת החודש על ידי ניצול ימי חופש הצבורים שלי כך שלא יחשב לי שיצאתי מוקדם יותר לחופשת לידה ?
תודה רבה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין17/08/2010יעל שלום,
ברגע שיצאת לחופת לידה מוקדמת, לא ניתן להציג ימי מחלה בגין חלק מהתקופה.
אם תרצי לבטל את היציאה המוקדמת ולהמירה לימי חופשה ומחלה, עלייך לבדוק את העניין מול המעסיק וביטוח לאומי (האם כבר דיווחת להם או לא?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הודעתי רשמית
יעל17/08/2010הי ליאת תודה רבה על תשובתך המהירה
מה הכוונה הודעה רשמית , עם ביטוח לאומי בכלל לא הייתי בקשר כלומר לא שלחתי שום מסמך או הודעתי שום הודעה
לגבי המעסיק אמרתי לו שאני יוצאת לחופשה כי הלידה מתקרבת אבל גם כאן לא היה שום מכתב או משהו כדומה
האם זה אומר שאני כן יכולה להגיש או שאני צריכה לבדוק אם העבודה דיווחה לביטוח לאומי ?
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-) והמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין17/08/2010יעל שלום,
ככל שלא דיווחת דבר לביטוח הלאומי, ולעבודה הודעת באופן כללי, הרי שעקרונית ביכולתך לעשות מה שרצית - ימי מחלה + ימי חופשה (כאשר מימוש ימי החופשה בגין ימי המחלה בהם היית ולגביהם כבר אין לך זכאות לתשלום היות ונגמרה לך המכסה, נתונים לשיקול דעת המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)