מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיון ימי חופשה בהחלטת המעבידמיכל17/08/2010
שלום רב. האם מותר למעביד לפדות לי את כל ימי החופשה שלי בלי ידיעתי או הסכמתי? אני בהריון בחודש השביעי, ואתמול נודע לי שמשום שהורידו לי ימי עבודה (שכרו אותי למשרה מלאה וכל הזמן מורידים לי ימים), אז האחריות על כוח אדם פשוט פדו לי כל חודש את ימי החופשה שלי, וכעת לא נותרו לי ימים. זאת על אף שאני צריכה אותם.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיון חופשה
עו``ד ליאת שטיין17/08/2010מיכל שלום,
על פי הפסיקה כלל לא ניתן לפדות ימי חופשה בתשלום במהלך תקופת העבודה, אלא רק בתום יחסי עובד-מעביד. בסיטואציה כזאת, עקרונית קמה לך הזכות לדרוש תשלום בגין ימי חופשה אלה בסיום העבודה.
ככל שהופחתו לך ימי עבודה בפועל שונה המצב - שכן זו הרעת תנאים אסורה בהריון, ויש לפעול בעניין זה מול המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ואם התחילו להוריד לי ימים
מיכל18/08/2010לפני ההריון?
תודה על הפורום הנפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-) והמשך תשובה
עו``ד ליאת שטיין18/08/2010אני לא רואה שום בעיה או קשר לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הבהרה בקשר לפדיון ימי חופש
מיכל19/08/2010אם הם פדו לי את ימי החופש בלי לשאול אותי, וזה נודע לי לאחר שימי החופש נגמרו, ואני מעוניינת לקחת ימי חופש. האם עלי להחזיר להם את הכסף?
שוב תודה על העזרה הנפלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)