טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עצמאית, מהוא החישוב שעושים לי בביטוח לאומי לקבלת דמי הלידה אני עצמאית 6 שנים. האם אני מקבלת כמו שכירה, או מתייחסים להכנסות של השנה הקודמת כפי שקראתי באיזשהו פורום? תודה תאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תאיר שלום, דמי הלידה הם גמלה מחליפת שכר אך מוגבלים להכנסה המקסימלית לתשלום דמי ביטוח לעובדת שכירה ולעובדת עצמאית, כאשר החישוב נעשה לפי שלושת החודשים שקדמו ליום הפסקת עבודתה של היולדת (כלומר: 100% מהשכר). אצל עצמאית, ייתכן (וכך יש גם לעשות על פי הפסיקה) שתילקח בחשבון השנה כולה (לפי הדוח השנתי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר