מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור לגבי זכויות בחזרה לעבודהלי20/08/2010
שלום,
אני אמורה לחזור באוקטובר למקום עבודתי לאחר חופשת לידה של חצי שנה.
עבדתי שם 15 חודשים מלאים עד הלידה. והתפקיד שמילאתי בעבודה היה בשעות 8:00-17:30. מאחר וכל הגנים שביררתי עליהם פעילים עד השעה 16:00, ביקשתי מהמעסיק שלי השבוע
אפשרות לעבוד 8:00 עד 15:00 ללא הפסקה. (כי יש לי פקקים של שעה עד הבית) ואפשרות לעבוד מהבית. במהלך השיחה הוא אמר לי שהתפקיד שלי כבר אוייש ע"י מישהי קבועה, ושהם רוצים שאעבור לתפקיד אחר, במחלקה אחרת.
כעקרון אין לי בעיה לעבור לתפקיד הזה. הבעיה היא שהתפקיד הזה מצריך נוכחות פיזית במשרד עד השעה 17:00. ואמרו לי שיוכלו לבוא לקראתי ביומיים בשבוע עד 15:00 אבל זה בעייתי יותר מזה.
אמרתי להם שזה בעייתי לי, כי אין לי סידור לילדה. וסיכמנו שאני אחשוב ושהם יחשבו מה אפשר לעשות,כי הם רוצים שאחזור.
אילו הייתי חוזרת לתפקיד שלי, זה כן היה יכול להסתדר מבחינת השעות שאני צריכה.
רציתי לדעת האם יש לי זכויות במקרה שכזה? ומה הזכויות שלי במידה ולא נגיע להסכמה, ואני אצטרך לעזוב ולהישאר בלי עבודה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין21/08/2010לי שלום,
עקרונית על המעסיק להשיבך לאותו התפקיד שהיה לך ערב חופשת הלידה.
יחד עם זאת, אין המעסיק מחוייב לאפשר לך הפחתה בשעות העבודה כפי שציינת - ולכן יש פה בעיה, ולא בהכרח ניתן לייחס למעסיק חוסר תום לב.
עלייך לפנות לייעוץ פרטני בעניין זה, על מנת לראות איך ניתן להגן על זכויותייך באופן האופטימאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)