זכאות לדמי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לדמי לידה
    רומי
    28/08/2010

עבדתי כשנה וחצי במקום מסויים עד 08/07/10. התחלתי לעבוד במקום חדש מתאריך 21/07/10 וגיליתי כי אני בתחילת היריון. הודעתי כבר למעסיק אך אין סכנה לפיטורין במקום עבודתי החדש.במידה והמעסיק מסכים לרשום לי מכתב פיטורין אני זכאית לדמי אבטלה ? אני מעוניינת לעזוב למקום עבודה אחר אך שאלתי אם אהיה זכאית לדמי לידה גם אם עברתי 2 מקומות עבודה במהלך תקופת ההיריון.
    יש לציין כי יש תלושי משכורת סדירים וללא הפסקה לאורך כל התקופה.

עוד שאלה..
    יש כמה בנות שמתנכלות לי בעבודה ואני מעבירה איתן יום שלם במשרד.
    האווירה לא נעימה לי על אחת כמה וכמה שאני בתחילת ההיריון וימים מאוד רגישים עוברים עליי .
    סיפרתי למנהלת שלי על ההיריון ועל המצב הלא נעים במשרד והיא לא מתכוונת לשנות אותו.
    ממש קשה לי ואני אובדת עצות.
    בשל כך אני רוצה לעזוב למקום עבודה אחר אבל לאור מצבי אני לוקחת כאן סיכון גדול.

מה לעשות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לדמי לידה

הוספת תגובה

• בעיות בעבודה בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    29/08/2010

לעניין דמי הלידה - אין בעיה עם מעבר, כל עוד יש רצף.
    לעניין דמי האבטלה - גם כן לא צפויה להיות בעיה.
    לעניין השאלה השלישית - מדובר בשאלה מאוד ספציפית ואישית, וייתכן שיש לזה גם פתרונות יצירתיים, אך מובן שלא ניתן לטפל בזה במסגרת הפורום, ויש צורך בפגישת ייעוץ ספציפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו