מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לדמי לידהרומי28/08/2010
עבדתי כשנה וחצי במקום מסויים עד 08/07/10. התחלתי לעבוד במקום חדש מתאריך 21/07/10 וגיליתי כי אני בתחילת היריון. הודעתי כבר למעסיק אך אין סכנה לפיטורין במקום עבודתי החדש.במידה והמעסיק מסכים לרשום לי מכתב פיטורין אני זכאית לדמי אבטלה ? אני מעוניינת לעזוב למקום עבודה אחר אך שאלתי אם אהיה זכאית לדמי לידה גם אם עברתי 2 מקומות עבודה במהלך תקופת ההיריון.
יש לציין כי יש תלושי משכורת סדירים וללא הפסקה לאורך כל התקופה.
עוד שאלה..
יש כמה בנות שמתנכלות לי בעבודה ואני מעבירה איתן יום שלם במשרד.
האווירה לא נעימה לי על אחת כמה וכמה שאני בתחילת ההיריון וימים מאוד רגישים עוברים עליי .
סיפרתי למנהלת שלי על ההיריון ועל המצב הלא נעים במשרד והיא לא מתכוונת לשנות אותו.
ממש קשה לי ואני אובדת עצות.
בשל כך אני רוצה לעזוב למקום עבודה אחר אבל לאור מצבי אני לוקחת כאן סיכון גדול.
מה לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בעבודה בהריון
עו``ד ליאת שטיין29/08/2010לעניין דמי הלידה - אין בעיה עם מעבר, כל עוד יש רצף.
לעניין דמי האבטלה - גם כן לא צפויה להיות בעיה.
לעניין השאלה השלישית - מדובר בשאלה מאוד ספציפית ואישית, וייתכן שיש לזה גם פתרונות יצירתיים, אך מובן שלא ניתן לטפל בזה במסגרת הפורום, ויש צורך בפגישת ייעוץ ספציפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)