מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיעה ארוכה בחודש שמיניורד31/08/2010
שלום,
אני בתחילת חודש שמיני להריון
אני עובדת כרכזת באזור הצפון של חברה שמתמחה בטיפול בכ"א
עד היום מדי פעם היו מזמנים העובדים לשיחות צוות פעם בחודש ולהרמת כוסית לפני חגים במשרד הראשי באזור המרכז. כשעתיים וחצי נסיעה לכל כיוון. ביומיום העבודה כרוכה בנסיעות של עד חצי שעה- שעה ביום לכל כיוון, ברכב העבודה.
נכון להיום מבחינה פיזית אני סובלת מנסיעות ארוכות: כאבי גב וטחורים.
אני אוהבת ומעריכה את מקום עבודתי, אך הוזמנתי לארוחה לקראת החגים במרכז לפני ראש השנה.
איך עלי לבקש/להודיע שאינני יכולה להגיע?
יש עיניין בריאותי- האם לבקש אישור מרופא משפחה על כך?
וגם עניין שהנסיעה לארוחה באותו יום תצריך אותי להגיע חזרה בשבע בערב- ואלו שעות עבודה נוספות שאינני מעוניינת בהם כמובן, ושמקשות עלי עוד יותר מבחינה בריאותית.
מודה לכם, ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד
עו``ד ליאת שטיין31/08/2010ורד שלום,
ככל שאת מרגישה כי בריאותית קשה לך לעמוד בכך, נראה כי הפתרון הפשוט ביותר הינו להוציא יום מחלה ביום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה ארוכה
ורד31/08/2010תודה על התשובה,
אבל לא נראה לי שארצה להפסיד יום עבודה מבחינת תשלום וגם עומס עבודה. האם יש רעיוןו אחר?
כמו לומר אולי שהרופא לא מאשר לי נסיעה ארוכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
עו``ד חן שטיין01/09/2010ורד שלום,
עלייך לבדוק זאת מול הרופא, שכן מדובר באישור חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)