מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעת הנקהאלט31/08/2010
שלום אני עובדת במכון הדמייה שם אני במשרה של 100% לפי 7 שעות ביום 5 פעמים בשבוע. כאשר משמרת בוקר זה 7 שעות, ומשמרת ערב אצלנו היא 5 שעות אך מחושב לפי 120% (כאילו עבדתי 6 שעות ) כלומר מראש אני כבר עובדת פחות מהתקן. האם במשמרת ערב אני לא זכאית לשעת הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת הנקה
עו``ד אורנה שמריהו31/08/2010שלום רב,
שעת הנקה מיועדת לעובדת שעובדת היקף משרה מלא, קרי, 100% משרה.
היות ומשרתך אינה מלאה, לא תהיי זכאית לשעת הנקה, אלא אם מעסיקך יאפשר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת הנקה ומשרה מלאה בעבודה שלי...
אלט31/08/2010קודם כל,תודה רבה על התשובה המהירה!! הסכם העבודה שלי כמו גם כל העובדים במקום העבודה הוא 100% משרה שהיא תקן של 7 שעות עבודה יומיות 5 פעמים בשבוע. אך יוצא שבמשמרת ערב עובדים פחות מהתקן בגלל שזוהי משמרת קצרה של 7 שעות, ומשמרת בוקר היא 7 שעות לפי התקן, בסופו של דבר בחודש מגיעים למספר שעות של התקן בשל שעות נוספות וימי שישי.
ועוד שאלה, זה אומר שאסור להעביד שעות נוספות בגלל החוק של שעת ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
אלט31/08/2010זה אומר שכשאני עובדת בוקר מגיע לי שעת הנקה ובערב לא? האם אני יכולה להחליט אם אני לוקחת את השעת הנקה בתחילת יום העבודה או בסופו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת הנקה
עו``ד אורנה שמריהו01/09/2010לצערי, כפי שכתבתי, אינך זכאית לשעת הנקה, לאור העובדה כי אינך עובדת במשרה מלאה - 186 שעות שבועיות.
שעת הנקה ניתנת לעובדת שעובדת 8:36 שעות ביום, לא כולל הפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)