מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאה מוקדמת לחופשת לידההריון 101/09/2010
שלום,
רציתי לדעת האם אני צריכה ליידע את המעסיק 30 יום לפני היציאה המוקדמת לחופשת לידה או שאין חובה כזאת?
האם יש פרק זמן מינימלי על-פיו עליי להודיע למעסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה מוקדמת לחופשת לידה
עו``ד אורנה שמריהו01/09/2010בעיקרון, מחובת ההגינות ליידע את המעסיק,ף אם ברצונך לצאת לחופשת לידה מוקדמת, מה גם שעליך ליידע את ביטוח לאומי, לאור העובדה, כי תשלום דמי הלידה ישולם לך, עם יציאתך לחופשת הלידה המוקדמת.
במידה ואינך מבקשת לקבל את דמי הלידה בחופשת הלידה המוקדמת, עליך לבקש אישור מהמעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובכל זאת..
הריון 101/09/2010המעסיק שלי מנסה לעשות הכל כדי שאתפטר ואני לא רוצה לאבד את זכויותיי...
הגינות מזמן הפסיקה לשחק את המשחק פה לצערי...
האם החוק מחייב אותי להודיע לו מראש על יציאתי המוקדמת לחופשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאה לחופשה
עו``ד אורנה שמריהו01/09/2010לא רק, עליך לקבל את אישורו לכך, היה ואינך מתכוונת לדרוש תשלום על יציאה לחופשת מוקדמת מהביטוח הלאומי.
השאלה - "מה זה הכל?", במידה והנך עובדת בסביבת עבודה עויית וזאת אך ורק בשל הריונך, ישנם דרכים על מנת למזער את הפגיעה בך, כגון: מכתב דרישה להפסקת ההתנהלות הפוגענית כנגדך; פנייה למשרד התמ"ת ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)