התפטרות לשם טיפול בילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לשם טיפול בילד
    רותי
    01/09/2010

שלום,
    ילדתי לפני ארבעה חודשים וביקשתי מהמעסיק להאריך את חופשת הלידה לחצי שנה והוא אישר.
    כיום, לאחר שראיתי כי לא אוכל לעבוד בשעות בהן עבדתי לפני הלידה, החלטתי להתפטר ולהישאר בבית עם הילדה.
    החל ממתי אני זכאית לדמי אבטלה?לאחר 90 יום מהיום שהתפטרתי (היום), או מהיום שהסתיימה חופשת הלידה לה אני זכאית כחוק (14 יום, כלומר, לפני חודש).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לשם טיפול בילד

הוספת תגובה

• תיקון

רותי
    01/09/2010

תיקון - התכוונתי ל 14 שבועות (ולא יום) של חופשת לידה לה אני זכאי כחוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

רותי
    01/09/2010

והאם אכן מגיע לי דמי אבטלה, למרות שהתפטרתי לאחר ארבעה חודשים מתאריך הלידה ולא מיד לאחר שהסתיימה חופשת הלידה המגיעה לי על פי חוק, שזה לאחר 14 שבועות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי אבטלה למתפטרת

עו``ד חן שטיין
    02/09/2010

רותי שלום,
    ככל שיתר תנאי הזכאות מתקיימים, הרי שתהיי זכאית לדמי אבטלה בתום 90 ימי המתנה (כאשר חשוב להדגיש שלצורך מניינם, עלייך לפנות בהקדם ולהרשם בלשכת התעסוקה). הימים יתחילו להימנות מיום ההתייצבות הראשון בלשכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו