מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות לאחר לידהדנה02/09/2010
שלום
במקום עבודתי צברתי וותק של כמעט 8 שנים.
כרגע אני בחופשת לידה (ילדתי ב 22/7) . לגבי המשך עבודתי במקום העבודה הנוכחי רציתי לדעת אם באפשרותי קיימת האופציה לדרוש לגבי תפקיד אחר, מורחב יותר עם משכורת גדולה יותר ובאם המעסיק לא יקבל זאת האם אוכל להתפטר לצורך טיפול בילדה.אינני מוכנה לחזור לתפקיד הקודם שלי מאחר וכיום אני רוצה לעבוד במקצוע שלי. ואם האופציה כרגע לא קיימת , רוצה להישאר עם ביתי ולגדלה.
דבר נוסף, במידה ואני מתפטרת ומחליטה להישאר עם הילדה, אחרי כמה זמן אוכל לקבל דמי אבטלה? ומה עלי לעשות?
בנוסף, לגבי הודעה למעסיק מתי עלי להודיע לו על התפטרותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות בעילה כלכלית והתפתחותית
עו``ד חן שטיין02/09/2010ורד שלום,
ראשית אציין חד משמעית כי עילה כלכלית ו\או הרצון להתקדם או להתפתח בתפקיד שוללת חד וחלק את הזכאות לפיצויים בנסיבות אלה, גם אם אח"כ תחליטי להתפטר עקב טיפול בילד.
לכן, עלייך לגבש כבר כעת את העמדה שלך, ואולי לשאוף לתפקיד אחר במקום אחר, ובתנאי שיהיה מדובר בתנאי עבודה אשר מאפשרים לך יותר טיפול בילד (אפשרות להוציא אותו מהגן מעט קודם, למשל, או עבודה בקרבה לבית המאפשרת זאת), או לחילופין - להישאר עם הילד בבית מספר חודשים ואז להמשיך למקום אחר.
אם את מתפטרת - יש לך 90 ימי המתנה טרם קבלת דמי אבטלה (שימי לב שמניין הימים מתחיל עם התייצבותך בלשכה). על ההתפטרות יש להודיע 30 ימים קודם למועד הרצוי, אלא אם יש הסכם הקובע תקופה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה02/09/2010לגבי האבטלה. באם אני מודיעה על התפטרותי בימים הקרובים(כחודשיים לאחר תחילת חופשת הלידה) מתי עלי להתייצב בלשכת העבודה למתן דמי אבטלה?
תוך כמה זמן אקבל את דמי הפיצויים ממקום עבודתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לורד
עו``ד חן שטיין02/09/20101. מייד עם סיום יחסי עובד-מעביד.
2. על פי חוק - תוך 15 ימים מיום סיום יחסי עובד-מעביד.
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד
דנה02/09/2010שתהיה שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד חן שטיין02/09/2010שנה טובה גם לך ולמשפחתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)