התנכלות המעביד-בבקשה תשובתכם המהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנכלות המעביד-בבקשה תשובתכם המהירה
    מיכאלה
    06/09/2010

שלום רב,
    פניתי אליכם מס' פעמים בעבר, בעקבות שאלות על התנכלות המעביד מאז שהודעתי על הריוני .
    אני נמצאת בחודש החמישי כאשר הודעתי על ההריון כבר מהחודש השני.
    מאז ההודעה שלי, ההרגשה היא כי המעביד מתנכל לי . הוא אינו יכול לפטר אותי ולכן גורם לי להרגשה רעה, מאיים עליי כי עליי לבצע את המוטל עליי וכל מה שהוא מבקש ותמיד מאיים עליי .
    הוא קורא לי לשיחה מידי כחודש, חודש וחצי וטוען כי איני מבצעת את עבודתי, אני יוצאת מהמשרד לעתים קרובות, והקשר עם הצוות בעבודה לא כמו שהיה.
    עליי לציין כי הדבר אינו נכון, הצוות מקסים ואני בקשר טוב איתם במהלך היום ,חלק מהעבודה שלי צריכה להתבצע מחוץ למשרד כיוון שאני צריכה להחתים גורמים בכירים בבניין הסמוך, להוציא חשבוניות וכו'. הוא מתנכל לי כל הזמן וגורם לי לבכי ולדמעות, ואני מפחדת בגלל ההריון .
    יש לי בעיית ורידים ברגליים והורפא נתן לי מכתב כי עליי לצאת מהמשרד להליכה של מס' דקות כל שעה ע"מ למנוע קרישת דם.
    המעביד הודיע לי כי הוא רוצה לראות את המכתב, ואין מחובתו לכבד גם אם זה המלצת רופא .
    אני ממש בדכאון וקשה לי, אני לא יודעת מה הוא יכול לעשות ומאוד מפחדת..
    אודה לתשובתכם המהירה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנכלות מצד מעביד

עו``ד אורנה שמריהו
    06/09/2010

אינך חייבת לעבוד בסביבת עבודה כפי שהנך מתארת.

ממליצה לך לפנות ליעוץ משפטי, על מנת לכתוב מכתב למעסיקך שבמידה וימשיך בהתנכלות, תראי בהתנהגותו הפוגעת בזכוותייך לרבות פגיעה כאמור בחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

חג שמח ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו