חישוב חופשת הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב חופשת הלידה
    Lיצן קטן אחד
    07/09/2010

השאלה שלי היא כיצד מחשבים את 14 השבועות של חופשת הלידה?
    נניח ומישהי יוצאת ב-01/01/2011
    האם 14 השבועות מסתיימים לה ב-15/4/2011?
    או שסופרים שבועות לפי היום בשבוע?

ושאלה נוספת:במידה ואני מעוניינת להמשיך את חופש הלידה שלי מעבר ל-14 שבועות בתשלום לעוד מספר שבועות (שעדיין לא נחשב לחופשה ללא תשלום, אלא פשוט להארכת חופשת הלידה)-כמה זמן מראש אני אצטרך להודיע לבוס שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב חופשת הלידה

הוספת תגובה

• חופשת לידה - אורכה

עו``ד ליאת שטיין
    12/09/2010

שרי שלום,
    יש לספור 14 שבועות בפועל - לפי תאריך התחילה שמסרת 14 שבועות מסתיימים ביום 02.04.11.
    חופשת הלידה על פי חוק תסתיים בתום 26 שבועות (מהם 12 חל"ת), כאשר אם תחפצי לקצרם, תוכלי להודיע עד 3 שבועות טרם המועד הרצוי לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי החישוב שלי

Lיצן קטן אחד
    12/09/2010

ב-02/4/11 מסתיימים 13 שבועות ולא 14..
    כך שהשבוע ה-14 מסתיים רק ב-09/4/2011 (יוצא שבת)

השלה הנוספת היא האם-בהנחה ומישהי מחליטה להשתמש ב-12 השבועות(ואפילו בחלקם ולא בכולם) של החופשה ללא תשלום שיש לה-כלומר יצאה ל-14 שבועות בתשלום, והלא יכולה להשתמש בעוד עד 12 שבועות ללא תשלום-האם ה-12 שבועות הללו נחשבים כחלק מחל"ת? או שזה משהו נפרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עו``ד חן שטיין
    12/09/2010

תקופה זו נחשבת חל"ת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו