התפטרות לצורך טיפול בילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לצורך טיפול בילד
    יוספה
    07/09/2010

שלום רב

קראתי את תשובותיכם בנושא הנדון בדבר קיום אי בהירות בפסיקה בעניין המועד הקובע לחישוב התקופה המזכה בפיצויי פיטורין במקרה של התפטרות לצורך טיפול בילד (מועד מתן הודעת ההתפטרות או מועד ניתוק יחסי עובד-מעביד).

שאלתי היא -
    עבדתי במקום עבודה במשך 10 שנים וילדתי לפני 6 וחצי חודשים.חזרתי לאחרונה לעבודה ואני שוקלת אפשרות של התפטרות לצורך טיפול בילד. בהתאם להסכם עליו אני חתומה, תקופת ההודעה המוקדמת הנה 60 יום.
    האם מוכרים לך מקרים בפסיקה בהם נשללו זכויות הפיצויים כאשר ההודעה על התפטרות נעשתה לפני שמלאו תשעה חודשים ממועד הלידה אך לא ניתן היה להשלים את תקופת ההודעה המוקדמת לפני תום התקופה (במקרה שלי - האם המעביד עלול לשלול לי את זכות קבלת הפימויים במידה ואודיע על התפטרות כאשר בני יהיה בן 8.5 חודשים)- אשמח מאוד להפנייה לפס"ד הרלוונטיים.
    מהו, להערכתך, הסיכון בשלילת פיצויים במקרה כאמור?, חשוב לי להבין האם הסיכון הוא רק בקיזוז תקופת ההודעה המוקדמת מסכום הפיצויים או שלילה מלאה של זכות הפיצויים?

האם נהוג לקבל חוות דעת בנושא?

תודה רבה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות לצורך טיפול בילד

הוספת תגובה

• ליוספה

עו``ד ליאת שטיין
    12/09/2010

יוספה שלום,
    נראה כי בעניין ספציפי זה יש צורך בפגישת ייעוץ מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו