מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות בתום חופשת לידהדנה09/09/2010
שלום,
בקרוב אני מסיימת את חופשת הלידה. לאחר שהודעתי על הריוני ניסה מנהל החברה לפטר אותי ללא הצלחה - בשל התערבות התמ"ת. כעת פנה פעם נוספת לקבלת אישור לפטורין בתום חופשת הלידה ולא נענה.
אני מעוניינת לסיים את יחסי העבודה עימו ויש לי מס' שאלות:
1. האם התפטרותי תחשב כפיטורין לצורך קבלת פיצויים? אני עובדת למעלה משנתיים בחברה.
2. האם אקבל את דמי ההבראה, פדיון ימי חופשה?
3. שאלה חשובה: בחוזה העסקה דובר על התראה של 30 יום מראש במידה ואפוטר. האם מגיע לי לקבל את שווה הערך של 30 הימים, כלומר, משכורת חודשית בנוסף לפיצויי הפיטורין במידה ואני מודיעה שאיני חוזרת לעבוד?
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות - התפטרות
עו``ד ליאת שטיין12/09/2010דנה שלום,
1. כן, אם מדובר בהתפטרות לצורך טיפול בילד.
2. כן, כל מה שמגיע לך בגמר חשבון נכון לתקופת ההעסקה.
3. לא, בפועל יהיה עלייך לתת למעסיק 30 ימי הודעה מוקדמת (עליהם ניתן לותר בהסכמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת חידוד
דנה12/09/2010תודה ליאת,
מה הכוונה 'עליהם ניתן לוותר בהסכמה'?
האם הכוונה היא שעלי להודיע לו שאני עוזבת 30 יום מראש?
תודה ושנה טובה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד חן שטיין12/09/2010דנה,
עלייך בכל מקרה לתת הודעה בת 30 ימים. בהסכמה הדדית ניתן להחליט ששני הצדדים מוותרים על התקופה הזאת, ולסיים את יחסי העבודה מוקדם יותר.
בשמחה,
ושנה טובה גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
דנה13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד חן שטיין14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)