זכויות בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות בעבודה
    אפרת
    13/09/2010

שלום אני עובדת בחברה למעלה מ-4 שנים
    לידיעת המעביד שלי אני חולת סכרת וכשנכנסתי להריון מיד הודעתי למעבידי הוא אמר מזל טוב וכאשר הגעתי לחודשים רביעי חמישי הוא התחיל לדבר בכעס היה לא יחס מזלזל וכאשר הרופא אמר זהו נצא לחופשת שמירת הריון מפה תחיל המסע המגעיל מצדו הוא לא טלפן לשאול מה שלומי במשך כמה חודשים עד הלידה (לא שהוא חייב) כאשר ילדתי צלצלתי למסור לו ובגגל שהילד נולד פג התהליך נמשך עד עצם היום הזה שאני בבית מביטוח לאומי ודעתי לו על אירוע ופה היהתה הפינלה הוא הגיע ועשה בכוונה שתה אכל ולא שם צי'ק ושספרתי את הכספים נוא התחמק ולא ענה לטלפונים ולא התייחס ובעבודה אמרו שהוא בחו"ל ומה שהוא אומר לפקידה להגיד בדרך כלל שהוא לא רוצה לענות כמו שהיה אומר לי לענות ללקוחות לצערי כרגע הוא גם חייב לי עוד חודש של דמי הבראה כי הוא מלחק את זנ לחודשים אוגוסט ספטמבר והוא לא עונה ולא חוזר אליי
    מה עושים מה הם הזכויות שלי כרגע האם אני חייבת לחזור לעבודה אחרי משחקים כאלה שחכתי לציין שמדובר בשני בוסים ששניהם משחקים איתי על אותו דבר -בבקשה יעצו לי מה לעשות מה להגיד להם והאם יש הילנ לתביעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות בעבודה

הוספת תגובה

• זכויות לאחר לידה

עו``ד חן שטיין
    14/09/2010

אפרת שלום,
    על המעסיק להמשיך ולהעסיק אותך לפחות 60 ימים מתום חופשת הלידה, לרבות ההודעה המוקדמת.
    מאחר והוא לא משיב לפניותייך, הרי שהוא וודאי מנסה להביא להתפטרותך, וחבל, שכן לדבר משמעות גדולה (הן תשלום על התקופה בה חל איסור פיטורים, כ 3 חודשים, והן לעניין פיצויי הפיטורים והאבטלה).
    נראה כי עלייך לפנות לפגישת ייעוץ פרטני בעניין זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות בעבודה

אפרת
    14/09/2010

לעו"ד חן שטיין
    תודה רבה על תגובתך המהירה
    אבל מספר שאלות לי אלייך
    1. האם מותר לי להתפטר ולהודיע לו רשמית לפני שאני חוזרת לעבודה (בתאריך 19/10) והאם אני אקבל ממנו את כל הזכויות המגיעות לי
    כמו פיצויים ימי חופשה שעוד יש לי וגם דמי ההבראה שלא שולמו במלואם אפילו אם אני לא חוזרת לעבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו