שאלה לגבי שעות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שעות נוספות
    ויויאן
    15/09/2010

שלום..אני בהריון בשבוע 24 ובאוקטובר יש לי מטעם העבודה סמינר של 3 ימים במקום מרוחק- משהו כמו 4 שעות ממקום מגוריי, ללא שום דבר בקרבת המקום. אנו צריכים להיות שמם 3 ימים ו2 לילות ולהעבור הכשרות למיניהן. מהבוקר עד שעות מאוחרות של הערב.
    שאלתי היא כך: האם המנהלת יכולה להכריח אותי להגיע לסמינר?? אני כבר אהיה בשבוע 28 ואין בקרבת מקום רופא או מרפאה ...ויש נסיעה ארוכה ושעות רבות של עבודה...

אשמח לקבל תשובה...

בתודה

ויויאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שעות נוספות

הוספת תגובה

• סמינר

עו``ד אורנה שמריהו
    15/09/2010

הריון אינו מחלה, ובמידה והסמינר הינו לצורכי העבודה, איני רואה סיבה מדוע לא תשתתפי בו, אלא אם תבלי אישור מרופא שאינך יכולה לנסוע נסיעות ארוכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אמרתי ש..

ויויאן
    16/09/2010

הריון הוא מחלה..אבל חשבתי שמעביד לא יכול לדרוש מאישה בהריון שעות נוספות- לעבוד 10-12 שעות ביום לאורך 3 ימים ברציפות במקום מרוחק ללא רופאים בקרבת המקום..ואם חס וחלילה לא ארגיש טוב?!?!
    לזה התכוונתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה בשעות נוספות

עו``ד אורנה שמריהו
    19/09/2010

החוק אוסר על מעסיק להעסיק עובדת בהריון כשהינה מעל לחודש החמישי בשעות נוספות.

לכן, הנך יכולה לטעון כי אינך יכולה לצאת לסמינר לאור העובדה כי הנך נמצאת בחודש החמישי ואינך יכולה לעבוד שעות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו