מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה על אי המשך בתפקיד לפני חופשתקרין16/09/2010
שלום,
אני בחודש תשיעי להריוני, לפני (לאחר היכנסי לחודש שביעי) הודיע לי המנהל
שאני בתקופת ניסיון ועליי לשפר יחסי אנוש- דבר שלא הגיוני בהינתן לחץ נפשי נוסף על כך שזהו הריוני הראשון והמלא חששות.
לפני כשבוע, הודיע לי המנהל כי אינו חושב ששיפרתי משהו והוא מקבל תלונות (למרות שאני לא קיבלתי שום תלונה ולא ידעתע מה לשפר) והודיע בנוסף כי הוא מחפש מחליף קבוע ואינו יודע באיזה תפקיד אמשיך או מה יהיה לאחר חופשת הלידה.
לאחר שפניתי למנהל משאבי אנוש, שינה לפתע המנהל את גרסתו והחליט לתת לי עוד חודשיים ניסיון לאחר חופשת הלידה- מה שבין כה וכה מגיע לי לפי חוק.
איך אוכל להימנע מפיטורין בכל זאת??? לפי דעתי שינוי הגרסה בא כדי לגרור אותי שלא אתלונן על פיטורין בהריון.
איך אוכל בכל זאת להתלונן על הודעת פיטורין בהריון ולקבל פיצויי פיטורין שמגיעים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים לאחר הריון
עו``ד אורנה שמריהו19/09/2010אכן, לאחר 60 ימים, מיום חזרתך מחופשת הלידה, מעסיקך יכול לפטרך, וכנראה כיום הוא דואג לעילות לפיטוריך.
לא תוכלי לעשות הרבה, לאור העובדה כי חמעסיק נתונה הפריבליגיה לנהל את עסקו, ולאור התנהלותו בחודשים האחרונים נראה שהוא הולך לבסס את עילת פיטוריך.
ממליצה לך להתחיל להתכתב עם המעסיק, ולטעון כי פעולותיו נעשות אך ורק על מנת שיוכל לפטרך, והסיבות אותן מעלה אינם קשורות למציאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)