מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכאות לדמי אבטלהענת20/09/2010
שלום
אני בשמירת הריון מחודש מאי, הרופאה החליטה על שמירת הריון עד שבוע 32 (לא יודעת למה דווקא עד השבוע הזה). יוצא שעוד שבועיים מסתיימת שמירת ההריון ואני אהיה למעשה בתחילת חודש שמיני.
אני מורה במקצועי עדיין ללא קביעות, שנה שעברה עבדתי בבית ספר כמורה מחליפה למורה שיצאה לחופשת לידה ובמאי נאלצתי לצאת לשמירת הריון. בחופשת הקיץ לא חיפשתי בית ספר חדש כי לא ידעתי איך התפתח ההריון ובכל מקרה לא יכולתי להסתובב יותר מדי בגלל השמירה. נוצר מצב שאין לי עבודה לחזור אליה עם סיום שמירת ההריון, וסביר להניח שאני גם לא אמצא עבודה חדשה בחודש שמיני.
האם מגיעים לי דמי אבטלה או שהמצב נחשב כאילו התפטרתי, כי למעשה לא ניסיתי לחפש מקום חדש לשנת הלימודים הבאה (שהתחילה כבר)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות עובדת בהריון
עו``ד ליאת שטיין20/09/2010לינוי שלום,
יש לך טעות בתפיסה הבסיסית של מצבך.
לא התפטרת, ולא ניתן היה לפטר אותך, משמע - את עדיין עובדת.
נראה כי יהיה עדיף במצבך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת על מנת להימנע מטעויות שישללו את זכויותייך עקב אי הבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)