זכאות לדמי אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לדמי אבטלה
    ענת
    20/09/2010

שלום
    אני בשמירת הריון מחודש מאי, הרופאה החליטה על שמירת הריון עד שבוע 32 (לא יודעת למה דווקא עד השבוע הזה). יוצא שעוד שבועיים מסתיימת שמירת ההריון ואני אהיה למעשה בתחילת חודש שמיני.
    אני מורה במקצועי עדיין ללא קביעות, שנה שעברה עבדתי בבית ספר כמורה מחליפה למורה שיצאה לחופשת לידה ובמאי נאלצתי לצאת לשמירת הריון. בחופשת הקיץ לא חיפשתי בית ספר חדש כי לא ידעתי איך התפתח ההריון ובכל מקרה לא יכולתי להסתובב יותר מדי בגלל השמירה. נוצר מצב שאין לי עבודה לחזור אליה עם סיום שמירת ההריון, וסביר להניח שאני גם לא אמצא עבודה חדשה בחודש שמיני.
    האם מגיעים לי דמי אבטלה או שהמצב נחשב כאילו התפטרתי, כי למעשה לא ניסיתי לחפש מקום חדש לשנת הלימודים הבאה (שהתחילה כבר)?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לדמי אבטלה

הוספת תגובה

• זכויות עובדת בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    20/09/2010

לינוי שלום,
    יש לך טעות בתפיסה הבסיסית של מצבך.
    לא התפטרת, ולא ניתן היה לפטר אותך, משמע - את עדיין עובדת.
    נראה כי יהיה עדיף במצבך לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת על מנת להימנע מטעויות שישללו את זכויותייך עקב אי הבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו