מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה >התייחסות מחפירה בעבודה בזמן הריון
- התייחסות מחפירה בעבודה בזמן הריוןאלמונית21/09/2010
שלום
ברצוני לדעת כיצד אוכל לנקוט כאשר מתעללים בי נפשית בעבודה בזמן הריון.
דבר זה משפיע עליי מאד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס בעבודה
עו``ד אורנה שמריהו21/09/2010אינך אמורה לספוג יחס מעליב, לא כשהנך בהריון וגם אם אינך בהריון.
ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי, על מנת ליידע ולתזכר את מעסיקך בדבר זכויותייך כעובדת, ומהם יחסי עובד ומעביד נאותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות משפילה
אלמונית21/09/2010צר לי להטרידך.
אציין כי תפקידי חופף פחות או יותר למשהי בכירה יותר אשר איני מסתדרת איתה ומתנכלת לי וזוכה ליחס טוב מצד אחד המנהלים אשר משפיל אותי לעיני כל.
רוב תפקידי מאחר והתפתחתי לא עודכן בחוזה ואני עושה מעבר לתפקידי אך לא זוכה להערכה אלא השפלה.
דבר זה משפיע על בריאותי ולצערי כבר הייתי בבי"ח (אתמול).
האם אני יכולה לדרוש להפסיק לעסוק בתחום ולחזור לתפקיד המצוין בחוזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לתפקיד קודם
עו``ד אורנה שמריהו21/09/2010אכן הנך יכולה, אך אינם חייבים להחזירך, לצערי. גם אם הדבר לא מצוין בחוזה, תפקידך תקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)