שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אור
    21/09/2010

שלום רב,

אני בשבוע 6, סיימתי ללמוד לפני חודשיים (סיימתי מבחנים עדיין לא קיבלתי תעודה).
    כל התקופה הסטודנטיאלית של עבדתי בעבודות זמניות ולא לתקופות ארוכות.

התחלתי עם עניין חיפוש העבודה מהרגע שסיימתי מבחנים, ואפילו הלכתי ל. התעסוקה והפנו אותי למספר מקומות (שממש לא היו רלוונטיות).

הייתי ואני עדיין הולכת לראיונות עבודה שכמה מהם דווקא מצאו חן בעיניי, מה גם שאני בשלבים מתקדמים עם אחת מהחברות.

מה אני אמורה לעשות עם עניין העבודה, אם במידה ואתקבל סופית, האם הם יכולים לפטר אותי בעתיד מהסיבה להריון מתקדם שלא נאמר להם מראש בראיונות?

או שמא ואני צריכה ללכת שוב ללשכה מאחר ולא הייתי הרבה זמן שם, ולחתום?

אודה לכם על תשובה, מאחר ואני מאוד מבולבלת אשמח אם תעזרו לי עם סדר העדיפויות בעניין זה.
    :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• יידוע על הריון - עבודה חדשה

עו``ד חן שטיין
    21/09/2010

אור שלום,
    חלה עלייך חובה ליידע על ההריון רק החל מחודש חמישי להריון.
    אומנם אם תתקבלי לעבודה חדשה, אינך חוסה תחת הגנת חוק עבודת נשים בכל הנוגע לחובה לקבלת היתר טרם הפיטורים, אולם אסור לפטר אותך פיטורים הנובעים ו\או קשורים בהריון, ופיטורים כאלה עשויים להיות פיטורים אסורים הנושאים בכנפם סנקציות כספיות ופיצוי מהמעסיק עקב כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרתם לי

אור
    21/09/2010

:))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה וחג שמח :-)

עו``ד חן שטיין
    23/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו