מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיצויים ..דקלה21/11/2007
עו"ד קמינצקי שלום.
בעבר התייעצתי עימך בנוגע לזכאות בדבר קבלת פיצויים.
התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילד. עבדתי במקום עבודה שנה וחצי עם הפסקה של חודש וחצי ללא תשלום(שהיתי בחו"ל) ילדתי לאחר מכן והתפטרתי עם סיות חל"ד.
כתבתי מכתב התפטרות, ושלחתי לחברה. אישרו את קבלתו אך מאז ועד היום(שבועיים) לא נאמר לי דבר על קבלת הפיצוייום. בכל פעם שאני מתקשרת, מפנים אותי לגורם אחר בחברה.
המנהל הישיר שלי עבר תפקיד וכשאני מדברת איתו הוא מתפלא למה אני כלל פונה אליו????
אין מענה מאף אחד בחברה כולל מנהלת חשבונות!!!!!!!!!!!! נראה כי הפיצויים לא יגיעו בחודש הקרוב, ואם בכלל אם לא אתעקש. מה ניתן לעשות במצב שכזה?
איך ניתן "להוציא" את מה שמגיע לי???
(בסיור דומה של חברתי לאותו מקום עבודה היא בשלב שמתרתרים אותה עם חברת הביטוח שבו הופרש הכסף....)
איך ניתן לפעולכדי לקדם ת הנושא?
תודה רבה על המענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים
עו"ד אילן קמינצקי21/11/2007דקלה שלום,
בנסיבות אלו הייתי ממליץ להוציא (רצוי באמצעות עו"ד) מכתב שכותרתו הינה "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים".
במידה והמעביד יתעלם גם ממכתב זה נראה כי אין מנוס מהגשת תביעה לבית הדין לעבודה.
את יכולה להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 (שלוחה 3) ואשתדל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, רק תוספת"קטנה"
דקלה22/11/2007בשיחה נוספת שקיימתי עם המנהל הקודם שלי, נאמר לי ע"י כי חלק מהכסף אקבל ישירות מהחברה, ואת החלק היחסי אקבל מחברת הביטוח אליה אני משוייכת(הופרש לי ביטוח מנהלים רק חצי שנה)
המקום הזה לחלוטין לא מסודר, וספק אם לפי החוק.(לא קיבלתי דמי נסיעות בשנה הראשונה, אלא רק לאחר מכן, דבר שלא היה באסכמתי, וכהנה וכהנה.......
בכול אופן, האם אני צריכה לתקשר לחברת הביטוח בחודש הבא על מנת לבקש מהם את כספי?
האם כך מקבלים פיצויים? בשלבים? ושבכל חלק אני צריכה להניע?
אודה על תשובתך.יום נעים שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת "קטנה"
עו"ד אילן קמינצקי24/11/2007על מנת שתקבלי את כספי הפיצויים שהופקדו בחברת הביטוח, המעביד אמור להעביר טופס בעניין לחברת הביטוח בדבר פיטורייך והעברת כספי הפיצוייים אלייך. לפיכך את יכולה לפנות לחברת הביטוח ולברר אם אכן המעביד העביר הודעה על פיטורייך ומתי יועברו אלייך הכספים.
מובהר כי במידה ואת זכאית לפיצויים, גם אם ישנם כספים בחברת הביטוח המעביד אמור לשלם, עם סיום יחסי עובד מעביד, את יתרת כספי הפיצויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)